Malco ATP te ajuta sa te faci auzit

502
Publicitate

Pentru masinile si utilajele avand destinatie de utilizare speciala sau pentru cele care au dreptul la facilitarea circulatiei in situatiile de urgenta de multe ori semnalele luminoase nu sunt suficiente, fiind nevoie si de avertizarea sonora a celorlalti participanti la trafic pentru evitarea unor accidente. Ei bine, in acest caz exista sisteme de avertizare sonora de tip sirena amplificator difuzoare. Astfel de sisteme de avertizare sonora au rolul de a insoti semnalele luminoase cu mesaje transmise prin voce celorlalti participanti la trafic pentru a spori atentia acestora asupra masinilor care sunt echipate cu aceste semnale acustice si luminoase.

Daca vrei sa te faci auzit in domeniul tau de activitate si ai nevoie de sisteme de avertizare sonora, atunci poti gasi astfel de produse la Malco Auto Truck Parts. Aceasta societate comerciala se ocupa de importul, vanzarea si distributia de numeroase modele de sisteme de avertizare luminoasa si acustica, iar printre produsele existente in oferta celor de la Malco ATP poti regasi si numeroase modele si tipuri de sisteme din gama sirena amplificator difuzoare.Modelele de astfel de sirene amplificator difuzoare regasite in oferta magazinului Malco ATP sunt printre altele sirenele acustice, difuzoarele de tip palnie din material metalic, sistemul de tip difuzor palnie model PX100-R, sistemul de tip acustica touch sau difuzorul plat de tip C3100CH11.

Publicitate

Malco ATP te ajuta sa te faci auzit 1

Pentru oricare dintre aceste modele de sirene de tip amplificator difuzoare beneficiezi de o garantie de 5 ani. Este foarte important de subliniat faptul ca toate sistemele de avertizare sonora si luminoasa pe care le comercializeaza Malco ATP sunt testate si verificate in prealabil de catre producatori pentru a exista siguranta calitatii si fiabilitatii pentru produsele oferite. Mai exact, producatorii de astfel de sisteme de avertizare sonora testeaza fiecare model in diferite conditii de praf, la temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, in situatiile in care prezenta murdariei pe teren este frecventa, in conditiile supunerii acestor sisteme la vibratii, dar si prin supunerea la presiuni foarte ridicate ale apei prin pulverizarea acesteia.

De asemenea, verificarea acestor sisteme de avertizare de tip sirena amplificator difuzoare implica si rezistenta la numarul orelor de functionare. Malco ATP colaboreaza cu producatori de top in domeniul sistemelor de avertizare de tip sirena amplificator difuzoare, iar aici merita a fi amintite numele celor de la Vision Alert, FG-Haensch, Premier Hazard sau Code 3. Intreaga oferta de astfel de produse a celor de la Malco ATP poate fi regasita pe site-ul companiei, la www.malco.ro.

Cauti de ceva timp cele mai bune sisteme de avertizare sonora pentru masinile sau utilajele pe care le folosesti in activitatea ta? Ei bine, atunci nu iti ramane decat sa apelezi la Malco ATP. Profesionalismul intregii echipe te va convinge de faptul ca ai facut alegerea potrivita, iar calitatea excelenta a sistemelor de avertizare de tip sirena amplificator difuzoare reprezinta de departe garantia unei investitii pe termen lung. Mai mult decat atat, la Malco ATP vei beneficia atat de consultanta de specialitate pentru alegerea modelelor potrivite de astfel de sisteme de avertizare sonora, cat si de asistenta tehnica post-vanzare pentru produsele achizitionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.