De ce sa aleg usi din lemn stratificat?

487

Usile din lemn stratificat se produc de obicei la comanda, tinand cont de dimensiunile si cerintele clientilor. Iata un prim avantaj pe care il aduc ele: sunt usi personalizate si nu modele de consum, realizate in serie, pe care le gasiti in hypermarketurile de profil.

Ele sunt de fapt realizate din lemn 100% natural si pot avea diferite forme si stiluri: finisaje variate, culori (baituri), manere diferite, sticla ornamentala etc. Prin urmare, produsul final va corespunde 100% cerintelor dumneavoastra si stilului casei.

In afara de a fi realizate dintr-un produs 100% ecologic, usile din lemn stratificat au si alte avantaje, care ar trebui sa va convinga ca merita sa le alegeti in detrimentul altor modele mai ieftine, dar de calitate mai slaba.

Lemnul este considerat cel mai versatil material de constructie pentru usi interioare si exterioare. Este maleabil, usor de lucrat si ofera o caldura aparte locuintei. De aceea, usile din lemn stratificat se afla in topul preferintelor institutiilor, caselor rezidentiale, apartamentelor de lux si chiar birourilor  selecte.

In afara de aceste detalii vizibile, lemnul stratificat din care sunt realizate usile, aduce o multime de beneficii de ordin tehnic.

  • lemnul stratificat este ideal pentru orice anotimp. Acest lucru este important daca avem in vedere usile exterioare realizate prin tehnica stratificarii lemnului.
  • lemnul stratificat se dilata mai putin in comparatie cu alte materiale pentru usi. Prin urmare, nu veti avea probleme ca usa sa se umfle sau sa o deschideti cu greutate dupa o anumita perioada. De fapt, puteti opta pentru usi din lemn stratificat inclusiv pentru baie si bucatarie, acolo unde exista intotdeauna un anumit risc de condens sau mucegai. Din fericire, nici condensul, nici mucegaiul nu va reprezenta o amenitare reala pentru usile din lemn stratificat.
  • in comparatie cu alte materiale, lemnul stratificat ofera un coeficient mai mare de calitate. Dintr-o data valoarea casei dumneavoastra va creste. Este important de mentionat ca usile de calitate confera un stil aparte locuintelor. Una este sa deschideti zilnic o usa din pvc care va ceda dupa un anumit numar de accesari, si alta este sa folositi o usa din lemn stratificat, solida, rigida, de calitate superioara. Decorul, camera si atmosfera interioara vor fi mai elevate.

Durabilitate.

Nu in ultimul rand, trebuie sa observam ca usile din lemn stratificat rezista excelent dupa trecerea timpului. Pare ca timpul lucreaza in favoarea lor si nu in impotriva lor.

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa alegeti usi din lemn stratificat pentru locuinta dumneavoastra noua sau pentru a face un upgrade unui decor depasit si plictisitor.

usa din lemn stratificat Holze Elegance
Usa termopan cu arcada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.