O noua versiune a site-ului funerare-ieftine.ro

198
Publicitate

Comunicat de presa relansare website: Firma de pompe funebre One Marck International prezinta noua versiune a site-ului www.funerare-ieftine.ro . Aceasta a fost lansata de curand si aduce o interfata mult mai vizibila si mai usor de folosit, astfel incat clientii sa aiba acces rapid la tipul de servicii care ii intereseaza.

funerare ieftineDesignul abordat de funerare-ieftine.ro este unul menit sa faciliteze procesul de selectie al utilizatorului. Mai precis, acum este mai usor pentru client sa acceseze serviciul funerar adecvat, putand alege din cele sase optiuni disponibile.

O alta schimbare importanta in structura de servicii funerare este adaugarea in homepage a unor sectiuni noi, precum Repatrierea Decedatilor sau Cosmetica Decedati. In cazul repatrierii decedatilor, cei de la Funerare Ieftine asigura ca dispun de autospeciale funerare si de conditii igienico-sanitare de top astfel incat trupul defunctului sa fie pastrat in cele mai bune conditii in timpul deplasarii catre adresa de destinatie. In acest sens, firma colaboreaza cu alte societati specializate in pompe funebre din toata lumea, pentru ca repatrierea sa se faca rapid si accesibil, din punct de vedere financiar.

Publicitate

Sectiunea Cosmetica Decedati afisata in partea dreapta a homepage-ului prezinta oferta atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Sunt doua pachete de servicii in acest caz: Pachetul Standard si Pachetul Premium, fiecare cu diferite procedee incluse, ce tin de: curatare, machiaj si aranjarea parului.

Noua fata a site-ului Funerare Ieftine dispune si de o rubrica de Intrebari si Raspunsuri prin intermediul careia clientii pot primi tot suportul de care au nevoie: produse, preturi, oferte, dar si alte intrebari vizand diferite aspecte ale activitatii isi vor gasi raspunsul rapid si prompt. Un reprezentant funerare-ieftine.ro este tot timpul pregatit pentru a furniza toate informatiile solicitate.

Datorita noilor schimbari, site-ul se incarca rapid, atat pe laptop, cat si pe telefon sau tableta. Acest lucru este important intr-o lume in care oamenii vor sa se puna la curent, intr-un timp cat mai scurt, cu diverse informatii pe care si le doresc, mai ales in astfel de situatii speciale si de multe ori imprevizibile.

Despre Casa Funerara One Marck International SRL:
Casa One Marck International are o vechime de peste 11 ani pe piata de pompe funebre si un portofoliu impresionant de clienti. Compania are sediul central la adresa Bulevardul 1 Decembrie 1918, numarul 1, in Chiajna, Ilfov. Asigura si transport funerar intern si international, cu autoturisme frigorifice, echipate cu targi speciale de recuperare a persoanelor care au decedat la domiciliul. Personalul calificat raspunde tuturor nevoilor si cerintelor clientilor, prezentand oferte personalizate in functie de situatie, inclusiv incinerare umana.

Contact:
Funerare Ieftine One Marck International SRL
Bulevardul 1 Decembrie 1918,
Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov
Telefon: 0733.863.727

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.