Cornierul din aluminiu, o investitie eficienta pentru orice constructor

125
Publicitate

Cornierul din aluminiu este un produs ce reprezinta una din subcategoriile cornierelor clasice, deosebindu-se de celelalte tipuri prin materia prima din care este fabricat.

Publicitate

Ce caracteristici prezinta acest produs?

Cornierul din aluminiu este un material apreciat de catre specialistii din domeniul constructiilor datorita proprietatilor si calitatilor sale speciale, fiind foarte util in numeroase proiecte.

Cea mai remarcabila trasatura a acestuia este faptul ca laturile sale formeaza un unghi perfect de 90 de grade, produsul avand o forma unghiulara specifica. Laturile sale pot fi egale sau inegale.

cornier aluminiu

Fiind confectionat din aluminiu, acest cornier prezinta un avantaj important in comparatie cu celelalte produse din aceeasi categorie: o greutate mult mai scuzata fata de varianta din otel. Datorita acestui fapt, transportarea, manevrarea si montarea acestui material sunt facilitate.

De asemenea, cornierul din aluminiu prezinta multiple alte avantaje. Materia prima din care este confectionat ii ofera maleabilitate si, in acelasi timp, o rezistenta buna impotriva agentilor corozivi din mediu. Acesta este un aliaj semidur ce poate fi prelucrat cu usurinta la temperaturi scazute. Cornierul din aluminiu prezinta ductilitate si este usor de sudat, fiind eficient pentru conectarea diferelor elemente si suprafete si fiind adecvat si pentru profile complexe.

Prin forma sa unghiulara, este potrivit pentru a fi instalat la nivelul suprafetelor inclinate, combinarea realizandu-se cu usurinta. In plus, aspectul estetic placut il face usor de incadrat in orice structura.

Cum poate fi utilizat un cornier din aluminiu?

Exista o varietate de proiecte in care acesta poate fi integrat, printre care:

  • Combinarea diferitelor componente structurale;
  • Realizarea de piloni de sustinere;
  • Realizarea de diferite aplicatii metalice pentru caroseriile vehiculelor si remorcilor;
  • Proiecte gospodaresti, precum construirea de garduri sau porti etc.

Cel mai bun cornier din aluminiu il gasiti la Mesteru Manole!

Magazinul online Mesteru Manole va pune la dispozitie atat cornier din aluminiu de calitate, cat si numeroase alte materiale de constructii la preturi avantajoase. Aici veti gasi o gama variata de produse, de la materiale pentru amenajari exterioare si interioare pana la materiale metalurgice, instalatii termice, echipamente de protectie, scule, unelte si multe altele.

De asemenea, Mesteru Manole dispune de o linie telefonica prin care puteti beneficia de consultanta specializata, astfel incat sa luati alegerile cele mai bune pentru succesul proiectului dumneavoastra!

Mesteru Manole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.