Când alegi un echipament de ski pentru copil, nu uita de mănuși!

607
Publicitate

O pereche de mănuși de ski pentru copii protejează micuții  de frig în timp ce aceștia învață, ABC-ul sportului hibernal cel mai cunoscut. Pe vreme rece, ideal ar fi ca prichindeii, viitori schiori, să poarte modele de mănuși duble cu diverse inserții care protejează excelent mâinile copilului de ger și zăpadă.

De ce au nevoie micii schiori de mănuși speciale?

Publicitate

Având manșete interioare au rolul de a reține căldura în interior, iar gecuța de ski și pantalonașii impermeabili împiedică zăpada să intre în contact cu pielea copilului.

Cel mai rapid se uzează vârfurile degetelor și suprafața palmei mânușilor. Mulți producători prestigioși de asemenea accesorii iau în considerare aceste probleme, mărind rezistența mănușilor cu materiale sintetice, uneori chiar cu piele naturală (mai ales de căprioară). Materialele din care sunt confecționate nu ar trebui totuși ca să fie prea dure, pentru a nu jena mânuțele copilașului când ține bețele de ski cu toată puterea de care este el capabil.

Există modele numeroase de mănuși pentru copii pe care să le poarte în vacanțele montane, petrecute alături de părinți la ski, mănuși provenind de la cei mai importanți producători de articole sportive. 

De pe net poți alege diverse modele de mănuși de ski potrivite pentru copii

Pe site-urile cu notorietate care comercializează accesorii vestimentare de ski, părinții care doresc să cumpere mănuși călduroase și impermeabile, dar și cu proprietăți de respirabilitate,  pentru micuții lor, pot găsi în această perioadă o grămadă de reduceri la această categorie de produse vestimentare: În afară de prețurile rezonabile, clienții vor putea ca să beneficieze și de o livrare foarte promptă a coletelor. 

Se pot găsi inclusiv modele de mănuși montane ce au imprimate pe ele figurile eroilor de animație cei mai îndrăgiți de către cei mici.

Deși sunt de dimensiuni reduse, mănușile reprezintă unul dintre elementele importante și și destul de scumpe ale unui echipament de schi de calitate.

Cine a avut mâini reci în vârful muntelui își dă seama că un copil cu degețelele înghețate suferă enorm. Ar ajunge chiar să nu mai vrea să iasă afară când e foarte frig. Funcția de izolație termică nu este aceea de a produce căldură în mănușile dvs., ci de a păstra căldura produsă în mod natural de mâini. Izolarea termică este mai mult sau mai puțin importantă, în funcție de căptușeala mănușilor de schi. 

Mănușile de schi de calitate oferă o protecție contra frigului și umidității foarte bună, dar previn rănirile la mânuțe în timpul căderilor frecvente. Se știe, la altitudini mari, extremitățile sunt primele afectate de condițiile climatice (vânt, ger și zăpadă). 

Purtarea mănușilor de schi este o garanție a siguranței. În eventualitatea unei căderi, copilul va avea reflexul de a-și amortiza căderea prin punerea mâinilor în față. În sporturile de iarnă, mai ales în special în schi, este ușor să se producă răni la mâini. Doar echipamentele speciale pentru copii pot preveni majoritatea riscurile potențiale din timpul coborârilor pe pârtii.

Având degetele micuțe într-un mănușă caldă și confortabilă prichindeii se vor simți bine făcând mișcare iarna. Schiatul este un sport alpin care necesită multă concentrare, de aceea este mai bine ca ei să se gândească la ceea ce este în față, pe pârtie, când coboară, mai degrabă decât la faptul că au mâinile înghețate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.