Foloseste banda adeziva de la DPAP pentru o ambalare sigura

356
Publicitatelibris.ro

Banda adeziva este un produs chimic, cu o suprafata adeziva si una normala, indispensabila in orice trusa sau birou. Masa adeziva functioneaza normal la temperatura camerei si nu are nevoie de un alt agent pentru activare (apa, temperatura etc).

Publicitateperfect-tour.eu

Proprietati banda adeziva

Banda adeziva pentru ambalare este confectionata dintr-un material extrem de rezistent si lipeste atat suprafete cu temperaturi ridicate, cat si suprafete cu temperaturi scazute. Este fabricata din folie BOPP, are un nivel de zgomot redus, se poate rupe cu mana (nu mai este nevoie de cutter sau foarfeca) si se poate scrie pe suprafata sa. Dispenserele pentru aceasta usureaza aplicarea acesteia, fiind practice in cazul unui volum ridicat de ambalari.

banda adeziva

Caracteristica cea mai importanta pe care o are banda adeziva pentru ambalare sta in puterea sa adeziva. Aceasta poate contine adeziv acrilic, pe baza de solvent sau chiar cauciuc sintetic. Cele mai des intalnite culori sunt maro, alb sau transparent. Desigur, exista in mai multe variante, astfel o puteti alege pe cea preferata in functie de dorintele dumneavoastra.

Banda adeziva are foarte multe caracteristici chimice, fizice si mecanice care pot fi masurate usor. Informatiile afisate aici sunt cele mai importante, care explica intr-un mod simplu proprietatile fundamentale ale benzii. Insusirile care nu sunt mentionate aici privesc de obicei uz special.

Sarcina de rupere: Forta necesara pentru ruperea unui anumit tip de banda adeziva in anumite conditii de test. De obicei mentionata in Newtoni (N) per unitate de latime.

Alungire: Cat de mult se intinde banda pana se rupe in anumite conditii. Este specificata in procente (%) din lungimea initiala.

Grosime: Distanta dintre suprafetele intregii benzi. Specificata in microni si/sau milimetri.

La DPAP gasesti intotdeauna produse de cea mai buna calitate, pentru o ambalare in deplina siguranta

Orice tip de colet care necesita a fi ambalat si transportat are nevoie de materiale rezistente pentru ambalare. Banda adeziva pentru ambalare de inalta calitate confera o lipire rapida si curata, fiind ideala pentru cartoane si alte materiale.

Aceasta se poate folosi impreuna cu dispenserul special si este recomandata pentru intarirea ambalarilor (paletilor, tuburilor din plastic si metal, etc.). Indiferent ca este folosita pentru cutii de carton usoare sau masive, transporturi scurte sau lungi, aceasta permite securizarea oricarui tip ce colet si transport.

Proprietatile fizice, estetice si performanta unei benzi adezive se pot modifica de-a lungul timpului. Aceste schimbari pot fi accelerate de anumiti factori sau de combinatia dintre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.