Curs SQL – baza unei cariere in programare. De ce sa inveti acest limbaj?

254
Publicitate
curs sql
curs sql

Ai tot auzit ca o cariera in programare iti garanteaza un viitor luminos si stabilitate financiara? Te-ai gandit sa te inscrii la un curs SQL, insa nu stii cum ar putea asta sa te ajute sa-ti faci debutul in domeniul IT si ce pozitii ai putea viza? Poti incepe „cu inceputul”, cu notiunile de baza si, apoi, odata ce te familiarizezi cu domeniul, sa iti stabilesti si definitivezi obiectivele.

Inscrie-te la mentoratul WellCode si vei avea ocazia sa inveti programare altfel, in cadrul unui concept unic in Romania. Mentoratul acesta a fost gandit de Petru Trimbitas in urma experientei sale acumulate la Facebook si Google, in Statele Unite ale Americii, si inglobeaza toata conceptia americana pe care sunt construiti cei doi giganti din domeniul IT.

Publicitate

Ce este mentoratul WellCode si cum te ajuta in cunoasterea programei unui curs SQL?

Curs SQL - baza unei cariere in programare. De ce sa inveti acest limbaj? 1
curs sql

Mentoratul propune un mod de invatare inovator, ce acorda o atentie semnificativa efectelor vietii personale asupra performantelor profesionale. In consecinta, in afara cursurilor clasice de programare, vei avea alaturi mentorii care te vor ajuta sa iti dezvolti abilitati sociale si de comunicare, un stil de viata sanatos si sa-ti dezvolti o igiena a somnului echilibrata.

Inca de la prima logare pe platforma, vei avea posibilitatea de a discuta cu mentorii si de a stabili cu acestia obiectivele tale profesionale. Inscrierea la un curs SQL clasic te va priva de ghidarea coachilor specializati in dezvoltare personala. Mentorii si coachii din cadrul programului insa iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa-ti gestionezi gandurile si emotiile negative, care pot genera blocaje profesionale.

Un alt atu al mentoratului il reprezinta faptul ca, dupa parcurgerea integrala a platformei, vei avea ocazia de a lucra cu mentorii la dezvoltarea propriei aplicatii sau a portofoliului de proiecte personale, pe care sa le poti prezenta viitorilor potentiali angajatori.

In cazul in care obiectivul prim stabilit cu ei este invatarea limbajului SQL, atunci mentorii te pot ajuta sa iti dezvolti abilitatea de a scrie cod corect si curat in acest tip de limbaj. Un alt atu al mentoratului este faptul ca modulul de curs SQL integrat iti ofera oportunitatea crearii portofoliului de proiecte scrise in acest limbaj, sub supervizarea si ghidajul mentorilor.

De ce sa alegi un curs SQL?

Limbajul SQL este unul dintre limbajele de programare pe care orice IT-ist trebuie sa-l cunoasca pentru a-si putea dezvolta o cariera cu baze solide. SQL a fost implementat in produse comerciale incepand cu anii ‘70, cand s-a lansat prima versiune Oracle și SQL/LDS de la IBM. Acesta este un limbaj declarativ – utilizatorul descrie informatiile pe care doreste sa le obtina in urma unor interogari, fara a preciza algoritmii necesari pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Limbajul SQL permite o comunicare rapida si complexa a utilizatorului cu bazele de date, in functie de cerintele si restrictiile acestuia. In afara de manipularea si regasirea datelor, este folosit si pentru efectuarea operatiilor privind actualizarea si administrarea bazei de date.

Inscrie-te la mentorat si vei avea ocazia de a te forma intr-un mediu unic. Platforma a fost gandita astfel incat, la final, sa ai toate cunostintele necesare de programare pentru a scrie cod in orice tip de limbaj iti doresti. Cariera ta va fi construita pe o baza solida in cadrul acestui tip de invatare diferit de orice alt tip de curs SQL clasic. O baza pe care vei putea adauga orice alt tip de limbaj iti starneste curiozitatea si creativitatea. Obiectivul mentoratului este dezvoltarea gandirii logice, care este esentiala pentru dezvoltarea unei cariere de IT-ist.

Consulta oferta completa si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii specializati. Ofera-ti sansa de a-ti incepe cariera in programare in doar cateva luni. Tu iti decizi viitorul, mentorii sunt aici doar pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.