Avantajele imprimarii laser se observa cel mai bine cu un toner imprimanta de calitate

458
Publicitate

Imprimantele sunt accesorii indispensabile oricarui mediu unde se folosesc computere, fie acasa sau la birou. Cea mai importanta decizie de facut inainte de achizitionarea propriu-zisa a acestora este stabilirea tipului de aparat potrivit pentru nevoile noastre, adica pe baza de cerneala sau pe baza unui toner imprimanta in functie de necesitatile care privesc calitatea print-urilor.

Astfel, o imprimanta poate fi una ce functioneaza folosind cartuse cu cerneala sau una ce functioneaza cu tonere. Cartusele clasice cu cerneala sunt metoda cea mai ieftina si accesibila, pe cand un toner functioneaza prin imprimarea unui praf, fapt ce ii ofera o capacitate mult mai mare decat in cazul cartuselor cu cerneala.

Publicitate

Cum functioneaza un toner?

Tonerele sunt folosite exclusiv pentru imprimantele laser. Cand aparatul este pus in functiune, praful toner este atasat hartiei prin electricitate statica si apoi fuzioneaza cu aceasta prin caldura. Spre deosebire de imprimantele cu cerneala, o imprimanta laser nu murdareste hartia deoarece procedeul este unul uscat.

De ce sunt folosite imprimantele laser/cu toner?

Cuvintele si imaginile imprimate de o imprimanta laser vor fi intotdeauna foarte clare. Desi aceste imprimante sunt folosite la scara larga in companii si birouri, tot mai multe persoane aleg astfel de imprimante pentru propriile camine atunci cand afla ca investitia este una foarte buna pe termen lung iar imprimarea este foarte rapida si de calitate.

Astfel, principalele avantaje ale unei imprimante laser si a unui toner imprimanta sunt viteza de imprimare, calitatea imprimarii, precizia si economia de bani pe termen lung.

Tonerele sunt de cele mai multe ori mai scumpe decat cartusele cu cerneala, insa acestea trebuie schimbate mult mai rar, avand o capacitate foarte mare. Daca punem in balanta, costurile sunt aceleasi sau chiar mai mici, iar calitatea imprimarii este categoric mai mare. Din acest motiv vei intalni imprimante sau multifunctionale cu laser in orice birou.

Specialistii TonerPRO.ro pun de multi ani la dispozitie tonere de inalta calitate pentru orice brand de imprimanta, iar avantajele unor tonere de top sunt urmatoarele, conform expertizei lor:

Calitate superioara – O imprimanta ce functioneaza cu un cartus de tip toner original asigura o calitate superioara in imprimare. Tehnologia laser si tonerul de calitate reprezinta combinatia optima pentru productivitate si economie in activitatile de birou.

Durabilitatea documentelor – Fiind probabil una din cele mai importante caracteristici, imprimarea prin toner este una curata, precisa si durabila. Riscurile de murdarire ale paginilor devin nule.

Viteza – Imprimantele de top ce functioneaza pe baza unor tonere dedicate sau originale imprima la o viteza mult mai mare fata de cele pe baza de cerneala, iar asta pentru ca in cazul imprimantelor clasice, “redactarea” se face pas-cu-pas, intr-un ritm mai redus.

Economii pe termen lung – Desi pretul initial al imprimantelor si tonerelor imprimanta originale pare mare, investitia este una cat se poate de inspirata. Viteza, calitatea si in special capacitatea de imprimare a unui toner detroneaza cu usurinta alte tipuri de consumabile, iar in numai cateva saptamani sau luni, economia de bani se va observa cu usurinta.

Echiparea biroului sau a casei cu o imprimanta si un cartus toner imprimanta de calitate este esentiala, insa este de asemenea foarte util sa te orientezi catre un furnizor de incredere, cu experienta pe piata, produse de top si consultanta tehnica pusa la dispozitia oricarui posibil client.

TonerPRO.ro inglobeaza toate aceste caracteristici si servicii, oferind o gama foarte variata de consumabile pentru imprimante, precum si servicii de asistenta pentru a fi sigur ca faci alegeri optime si informate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.