Cum sa alegi drujba Husqvarna potrivita pentru tine

257

Husqvarna este o companie suedeză fondată în 1689, cunoscută pentru producția sa de drujbe, motoferastraie, trimmere, motocultoare, tractoare de grădină, mașini de tuns iarba și altele. Prima drujbă Husqvarna a fost produsă în 1959, când compania a observat o descreștere a cererii pentru biciclete, mopede sau motociclete.

O drujbă ar trebui să fie nelipsită dintr-o gospodărie, fiind foarte utilă în diverse situații. Fie că vă pregătiți pentru iarnă, tăind lemne pentru sobă, centrală sau chiar șemineu sau o folosiți pentru a curăța pomii din grădină, o drubjă Husqvarna poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Dacă v-ați decis să achiziționați un motoferăstrău sau drujba Husqvarna, trebuie să luați în considerare câteva lucruri înainte pentru a putea alege un produs care să corespundă nevoilor dumneavoastră!

drujba Husqvarna (emag.ro)
drujba Husqvarna (emag.ro)
  • Alimentarea drujbei

Există drujbe pe benzină sau drujbe cu acumulatori ce se încarcă electric. Cele mai des întâlnite sunt cele pe benzină pentru că au un motor mai puternic, esențial atunci când tăiem mult sau tăiem lemn de esență tare. Dacă doriți totuși o drujbă electrică cu acumulator, puteți opta pentru Drujba Husqvarna Cordless 120i. Aceasta are o putere de 80 W și o capacitate a bateriei de 4 Ah. Cântărește 6 kilograme, iar lungimea de tăiere este de 30 de centimetrii.

  • Puterea drujbei

Este evident că o drujbă Husqvarna va fi mai bună dacă are o putere mai mare. Dar în funcție de necesitățile tale, poți opta și pentru o drujbă mai puțin puternică. Pentru drujbele pe benzină, puterea se măsoară în cai putere și ar fi de preferat să optezi pentru una cu minim 3 cai putere. Pentru cele electrice, puterea se măsoară în Watti, iar aici va trebui să te orientezi pentru una de 1500-2000 W.

  • Rezervorul

Este bine să optezi pentru o drujă Husqvarna cu un rezervor mai încăpător pentru a putea tăia continuu, într-o sesiune de tăiat lemne. Capacitatea standard a rezervoarelor este de 300 de mililitri, ceea ce este suficient pentru o gospodărie. Dacă aveți nevoie de o drujbă profesională, căutați o drujbă cu rezervor mai mare. Cu cât mai mare puterea drujbei, cu atât mai mare consumul.

  • Lanțul

Foarte important este și lanțul pentru o drujbă Husqvarna. Acesta intră în contact direct cu lemnul și este responsabil pentru tăiere, deci e important ca acesta să fie de calitate. Un lanț bun te va ține mult timp și nici nu va exista riscul de accidentare prin agățarea acestuia de lemne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.