Clinica stomatologica din Bucuresti care ofera servicii la cele mai inalte standarde!

219
Clinica stomatologica din Bucuresti care ofera servicii la cele mai inalte standarde! 2
Dental Premier

Dental Premier este, fara dar si poate, clinica stomatologica care a intrat tot mai mult in vizorul publicului bucurestean, si nu numai, datorita serviciilor profesioniste pe care le presteaza cu pasiune. Familia Dental Premier este una numeroasa, formata din oameni dedicati meseriei pe care o practica – medici specialisti care au ajutat o multime de pacienti sa zambeasca din nou cu incredere!

Numarul mare al pacientilor multumiti atesta profesionalismul echipei!

Nu putine sunt situatiile in care feedback-ul clientilor este cel care face diferenta dintre o clinica stomatologica ce ofera servicii ireprosabile si alte clinici. In ultimii ani, medicii specialisti de la Dental Premier au redat cu succes zambetul a peste 11.700 de pacienti. In tot acest timp, au fost inserate peste 19.200 de implanturi, iar numarul pacientilor care au beneficiat de reabilitari totale complexe depaseste 2.500.

Consultanta la cel mai inalt nivel profesional – certificate de excelenta!

Clinica stomatologica Dental Premier se poate mandri cu Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara si Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent.

Pe langa experienta vasta a medicilor, acestea atesta faptul ca pacientii vor avea parte doar de servicii profesioniste, la cele mai inalte standarde. Totodata, pentru a rezolva cu succes orice problema cu care pacientii se confrunta, clinica Dental Premier este dotata exclusiv cu aparatura moderna cu tehnologii de ultima ora – High Tech Dentistry!

Certificatul de excelenta Fast & Fixed by Bredent atesta experienta vasta si rezultatele deosebite realizate cu sistemul Dinti intr-o zi – implanturi + lucrare fixa in 24 de ore! Aceasta este si unul dintre serviciile de top ale clinicii, serviciu pe care foarte multi dintre noi il cauta, dublat de siguranta, rapiditate si profesionalism!

Medicii de la Dental Premier – mereu intr-o continua dezvoltare!

Familia Dental Premier este formata din medici specializati la cursuri internationale de prestigiu in S.U.A., Anglia, Germania, Franta, Austria, Spania, Monaco, Egipt si nu numai. Ultraspecializarea este continua prin permanenta participare la cursuri in strainatate, la workshop-uri, simpozioane si congrese de referinta.

Pentru si mai multe detalii, cei care doresc sa aiba parte doar de servicii stomatologice profesioniste sunt invitati sa acceseze dentalpremier.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.