Consumabile pentru cabinete stomatologice

336
Publicitate

Consumabile pentru cabinete stomatologice 1

Publicitate

Tratamentul stomatologic de inalta calitate este una dintre componentele principale ale sanatatii orale. Tratamentul profesional ajuta la reducerea ratei vizitelor repetate la dentist si, in consecinta, la costurile materiale ale pacientului. Calitatea serviciilor furnizate este influentata de multi indicatori. Unii dintre acesti indicatori sunt furnizorii profesionisti de tehnica dentara si consumabile stomatologice, asa cum este heliosdental.ro. Printre aceste consumabile se Numara bavete stomatologice, despre care nu are sens sa detaliem aici, ciment dentar si anestezic local. Datorita acestor materiale, riscul de diverse complicatii la pacienti este semnificativ redus, iar perioada procesului de tratament este semnificativ redusa. Pentru fixarea coroanelor si a puntilor dentare, se foloseste ciment dentar. In practica, sunt utilizate mai multe tipuri de ciment dentar.

Optiuni de ciment dentar

Cimentul dentar temporar pentru coroane, care nu este greu de cumparat astazi, este utilizat la fixarea coroanelor sau protezelor, astfel incat pacientii sa se poata acomoda cu purtarea acestor elemente dentare, precum si cu caracteristicile estetice ale acestora. Astfel, poti scoate coroana in orice moment fara a risca deteriorarea. Cimentul dentar temporar, il poti cumpara din magazinul online heliosdental.ro. Daca este necesara fixarea permanenta a coroanelor si podurilor, se folosesc urmatoarele tipuri de ciment:

  • Cimentul auto-adeziv are o stabilitate excelenta a culorii si asigura o sensibilitate postoperatorie scazuta si fixare pe termen lung. Este produs in distribuitoare practice pentru amestecare automata, ceea ce asigura simplitatea si usurinta de utilizare.
  • Cimenturile sintetice sunt foarte populare. In acelasi timp, procesul laborios de fixare a acestora, care necesita absenta oxigenului si utilizarea de materiale suplimentare, precum si necesitatea eliminarii excesului de ciment dupa finalizarea procedurii dentare, complica usor utilizarea. Cimenturile sintetice se caracterizeaza printr-o buna aderenta si se recomanda utilizarea lor la fixarea podurilor si a vinilelor ceramice.
  • Fosfat de zinc – o versiune traditionala a cimentului dentar, care are 2 avantaje incontestabile: o rata mare de rezistenta temporara si capacitatea de a aplica un strat subtire uniform (pana la 10 microni).

Poti cumpara ciment dentar pentru fixarea coroanelor din magazinul online heliosdental.ro. Cimentul dentar, al carui pret depinde de tipul, marca si producatorul sau, este o componenta importanta in stomatologia clinica. Sortimentul include produse care reduc probabilitatea de recidive, si imbunatatesc calitatea serviciilor stomatologice in general.

Lidocaina pret

Lidocaina este un medicament anestezic local si antiaritmic. Activitatea antiaritmica se datoreaza inhibarii fazei 4 (depolarizare diastolica) in fibre, o scadere a automatismului si suprimarea focarelor ectopice de excitatie. Viteza depolarizarii rapide (faza 0) nu este afectata sau usor redusa. Creste permeabilitatea membranelor pentru ionii de potasiu, accelereaza procesul de repolarizare si scurteaza potentialul de actiune. Nu schimba excitabilitatea nodului sinusal-atrial, are efecte reduse asupra conductivitatii si contractilitatii miocardului.

Odata cu administrarea acestui anestezic local, actioneaza rapid si scurt (10-20 min). Mecanismul efectului anestezic local este stabilizarea membranei neuronale, reducand permeabilitatea acesteia la ionii de sodiu, ceea ce impiedica aparitia potentialului de actiune si a impulsurilor. Pretul acestor produse si a lidocainei in special, nu este foarte mare. Plata integrala se poate face cu cardul bancar, online sau la sediul Helios dental, sau in numerar – prin intermediul curierului sau tot la sediu. De asemenea, plata se poate face online in maxim 9 rate egale fara dobanda, prin cardul de cumparaturi de la Banca Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.