Soluția Optimall SMIS – alegerea ideală pentru inventarierea și managerierea patrimoniului pentru instituții publice

311
Publicitate

Cum ajută Optimall SMIS instituțiile publice să gestioneze inventarul?

Scopul principal al Optimall SMIS este de a reduce timpul necesar instituțiilor și companiilor pentru a-și gestiona inventarierea patrimoniului.

Publicitate

Soluția poate ajuta instituțiile să îmbunătățească siguranța, acuratețea și conformitatea cu reglementările în vigoare prin automatizarea unor sarcini cum ar fi scanarea mijloacelor și obiectelor de inventar, precum și înregistrarea modificărilor de inventar. În plus, poate contribui la reducerea costurilor de operare prin îmbunătățirea productivității muncii.

Optimall SMIS poate fi utilizată de către o gamă largă de instituții, printre care primării, prefecturi, consilii județene, unități de învățământ sau instituții de sănătate și nu numai.

Beneficiile soluției SMIS Optimall pentru gestionarea inventarului

Soluția SMIS Optimall poate ajuta întreprinderile să își gestioneze mai eficient obiectele de inventar și mijloacele fixe.

Beneficiile utilizării unei astfel de aplicații pentru gestionarea activelor și a mijloacelor fixe includ:

  • eficiență îmbunătățită – sistemul va ajusta automat nivelurile stocurilor pentru a satisface cererea curentă, reducând risipa de timp; acest lucru reduce nevoia de ajustări sau corecții manuale, care pot duce la erori sau oportunități ratate
  • optimizarea proceselor – Optimall SMIS ajută la optimizarea proceselor desfășurate în cadrul organizației, prin scanarea codurilor de bare atașate pe obiectele de inventar în vederea inventarierii propriu-zise
  • o mai bună luare de decizii – cunoașterea tuturor detaliilor despre bunurile de inventar permite luarea unor decizii mai bune atunci când se achiziționează articole noi sau se ordonează cele existente.

Instituțiile publice se confruntă cu o serie de provocări atunci când vine vorba de inventarierea patrimoniului. Prin utilizarea soluției Optimall SMIS, aceste organizații își pot gestiona cu ușurință inventarul într-un mod sigur, securizat și eficient. Aplicația include funcții precum automatizarea procesului de inventariere și managementul produselor de patrimoniu, conform cu legislația aferentă.

Află mai multe despre modul în care soluția Optimall SMIS poate aduce beneficii instituției dumneavoastră, dar și despre alte soluții software de automatizare a proceselor cum este Optimall SFA by AROBS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.