La ce serveste un autoclav? Pe precisa.ro veti gasi variante profesionale

245
Publicitate

Tehnologia ne-a schimbat radical viata. In multe domenii se utilizeaza autoclavele, ce sunt dispozitive cu ajutorul carora se sterilizeaza diferite instrumente si materiale textile. Le gasim in domeniul medical, in saloane de cosmetica, in cabinete dentare, in saloane de piercing si tatuaje si nu numai.

Publicitate

Odata cu inventarea acestora au disparut infectiile prin obiectele contaminate utilizate pe mai multe persoane, ce de foarte multe ori au dus la pierderea vietilor. Din orice laborator, indiferent de ramura in care opereaza, nu trebuie sa lipseasca un autoclav. Iar variante ideale, din game profesionale de la unele dintre cele mai renumite branduri, le gasiti pe precisa.ro.

Cum functioneaza un autoclav

Autoclavele sunt sterilizatoare pe baza de aburi de inalta presiune si sunt indispensabile in locurile in care instrumentarul reutilizabil intra in contact cu pielea. Autoclavul este inchis ermetic dupa ce instrumentarul este introdus inauntru si se mentine in interior o temperatura si presiune ridicata pentru a distruge toate microorganismele si sporii. Este una dintre cele mai eficiente metode de sterilizare si este baza igienei si sigurantei in diferite domenii de lucru.

Spre deosebire de sterilizarea pe baza de aer fierbinte, cea cu aburi este mult mai eficienta si mai rapida. Temperatura aburului din autoclav ajunge pana la 134 de grade Celsius iar timpul este optimizat. In aer fierbinte sterilizarea poate dura pana la 2 ore. Utilizarea instrumentelor nesterile in domenii unde expunerea tesutului rupt poate duce la infectii cu bacterii, virusi sau ciuperi este o amenintare pentru viata pacientilor si este ilegal.

Descoperi la Precisa gama de autoclave si nu numai

Pe precisa.ro veti gasi autoclave veriticale si orizontale de diferite dimensiuni si cu functii multiple. Pe langa acestea mai gasiti si multe alte obiecte necesare in laboratoare precum sticlarie, microscoape, hote cu flux laminar, analizatoare, centrifuge.

Calitatea produselor, dar si a serviciilor oferita primeaza la Precisa. Pentru cei ce vor sa echipeze laboratoarele cu echipamente performante, cei de la Precisa ofera inclusiv asistenta tehnica pentru a le pune in functiune si instruiesc personalul cu privire la modul de functionare. Totodata, vor solutiona rapid orice problema intervenita in utilizarea aparatelor, iar service-ul este gratuit in perioada de garantie. Ei vor instrui personalul astfel incat sa foloseasca eficient fiecare aparat.

Descoperiti pe precisa.ro gama de produse pentru laborator si contactati echipa pentru o estimare de pret a produselor dorite.

Contact:

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.