Aparatura de laborator disponibila la Precisa

5

In vederea achizitionarii de varii produse de laborator, Precisa este spatiul atat virtual, cat si fizic care distribuie astfel de produse si ofera si suport tehnic in vederea implementarii acestuia.

Pentru diferite experimente sau colectari de date sunt necesare instrumente si echipamente speciale, pentru ca munca sa nu fie in zadar. Cu cat aparatele folosite sunt mai avansate, cu atat rezultatele vor fi mai concludente.

Cunoasterea si punerea in functiune a aparaturii

Orice produs nou cumparat necesita cunostinte necesare care sunt preluate din manualul de utilizare. In vederea aparaturii de laborator, lucrurile sunt si mai complicate,  deoarece orice detaliu montat gresit poate distruge utilizarea conforma.

Pentru a evita aceste situatii, cei de la Precisa ofera pe langa o gama variata de produse pentru mai multe tipuri de experimente si utilitati, asistenta tehnica in vederea punerii in functiune si ajutor privind modul de utilizare. Pune la dispozitie si oferta de service gratuit atat in perioada garantiei, cat si dupa aceasta.

Actualizarile aparute pot fi adaugate la diferite aparate, deoarece perioada acestora de viata este una destul de lunga si pentru a evita schimbarea frecventa, se poate opta pentru anumite actualizari pentru a se mentine la standarde actuale si peste cativa ani.

Modalitatile de implementare a noilor tehnologii pentru a atinge nivelul standardelor aflate in vigoare, cei de la Precisa ofera asistenta si in acest scop, pentru a usura viata clientilor.

Primii pasi spre stiinta

Produsele din gama „materiale didactice” pot descoperi viitorii oameni de stiinta prin implementarea diferitelor obiecte specifice in viata copiilor. Pasiunile trebuie descoperite de mici, asadar mulajele de anatomie impreuna cu trusele didactice pot scoate in evidenta anumite curiozitati si interese de ale copiilor cu privire la informatiile oferite de chimie sau de biologie.

Mulajele de zoologie sunt foarte reprezentative pentru a intelege toate elementele necesare si rolul acestora. Mulajele de anatomie pot fi utilizate la modul general, pentru toti copiii, deoarece este bine sa stie cu totii unde se localizeaza anumite organe si ce roluri indeplinesc, in vederea grijii personale mai detaliate si atente. Pentru toata gama disponibila, click aici pentru produsele Precisa utile in vederea anumitor experimente si procese, cat si pentru formarea oamenilor de stiinta de maine.

Contact:

+40 269 227 641 (Sibiu)

+40 232 256 250 (Iasi)

+40 731 333 835 (Slatina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.