Noile tendinte ale incaltamintei in 2019

310

Este o vara noua, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți spațiu în dulapul dvs. pentru noile tendințe de modă. (Ele vor aparea înainte să plătiți în întregime facturile de la cardul de credit de luna trecută.) Am identificat tendințele generale de stil din 2019 pentru a le cunoaște, iar acum ne vom  distra mai departe, cu accent pe încălțăminte.

După examinarea colecțiilor din primăvara anului 2019 am stabilit care sanda  o vom împacheta în vacanța din iunie și tocul pe care urmează să-l vedeți peste tot. La urma urmei, podiumul dictează ceea ce va fi popular – și prin urmare replicat de către fiecare comerciant cu amănuntul , astfel încât să vă puteți permite și tendințele.

Pentru sezonul următor, designerii nu reinventeaza complet roata. În schimb, se bazează pe arhivele casei de modă și tendințele trecute, adăugând ornamente aici și acolo sau introducând noi forme și materiale. Fără alte cuvinte, primele  tendințe de pantofi pentru acest an:

Pene

Pantofii și tocurile cu pene dominate de podiumurile de primăvară, de la Valentino  la Prabal Gurung și Simone Rocha. Pene au fluturat pe podium și, într-o clipă, au furat reflectoarele de la  restul costumului. Și nu există doar un  loc  in care e încorporat penajul, unele pene  se adaugă la tocul încălțămintei, în timp ce alții le-au pus pe barete. Toate arată uimitor.

Sandale de  inspiratie  Teva

Stilul, realizat din curele de velcro, va fi pretutindeni în acest an. Designerii au creat iterații de sandale cu platforme Gioseppo (precum Giosepo) și curele irizate. Designerul Sandy Liang a inclus chiar Teva reală în prezentarea din săptămâna de modă din New York, ceea ce înseamnă că este timpul să puneti mâna pe o pereche.

Broderie

Broderia complicată evocă imagini de cutii de bijuterii de epocă și rochii grele, cum ar fi aspectul lui Blake Lively  de la Met Gala. Dar este, de asemenea, complet purtabil. Mesajul lui Michael Kors ‘spring ’19 prezintă piese  de zi de zi brodate . Design-ul se căsătorește cu arta de modă pentru un pantof absolut unic. În acest sezon veți vedea detaliile pe cizme și sandale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.