Mutarea dintr-o locuinta intr-alta

247

Mutarea dintr-o casa intr-alta este o activitate stresantă și intensă. Alegerea unui oraș potrivit, deplasarea în căutarea proprietății ideale și, în cele din urmă, impachetarea mobilei și a obiectelor în din casa; fiecare pas implică mult efort și o muncă grea. Și având în vedere complexitatea locului de muncă, numeroasele sfaturi și sugestii continuă să apara, înțelegându-se în mod evident, fiecare sugerând executarea unei mișcări impecabile.

Dar, pentru a fi sincer, mutarea și mișcarea mobilierului nu este o slujbă usoara. De fapt, incapacitatea, ignoranța sau abordarea novice față de gestionarea treburilor de relocare conduc invariabil la întârzieri și daune. De cele mai multe ori, eliminaționiștii întâlnesc mituri și idei care trebuie combătute în mod eficient pentru a face o mișcare reușită.

Câteva dintre ele sunt enumerate mai jos:

Fiecare firma de transport mobila este în esență același – Puteți să credeți că acesta este adevărat? Ca și în orice alt domeniu, eliminările prea variază de la începători la experți în funcție de experiența și expertiza lor. Transportatorii de mobilă se asigură că furnizează servicii de mișcare superioare. Ei sunt bine pregătiți și complet echipați pentru a îndeplini fiecare sarcină cu perfecțiune. Înlocuitori stabiliți sunt prea pricepuți: cotațiile mutante sunt proporționale cu serviciile oferite de fiecare jucător. Dar, după un moment, acești jucători încep să se bucure de economiile de scară și să transmită beneficiile clienților lor sub formă de tarife reduse. În concluzie, plătiți pentru ceea ce obțineți!

Locuitorii locali de acasă pot să se deplaseze la nivel internațional – Nu toți transportatorii locali sunt eligibili să întreprindă mișcări interstatale. De fapt, ambele mișcări funcționează pe diferite platforme și necesită un set diferit de facilități și echipamente. De asemenea, un transportator interstatal deține licențele, permisele și autorizațiile necesare pentru a-și asuma sarcina fără complicații legale. Acoperirea globală de asigurare este încorporată – cu siguranță acest lucru nu este cazul. De fapt, acoperirea asigurării de tranzit se face la un cost și clientul trebuie să suporte costurile pentru a beneficia de prestații. Ratele de asigurare sunt în plus față de cotația primară pentru serviciile care urmează să fie prestate. De asemenea, trebuie înțeleasă complexitatea acoperire a asigurărilor și răspunderea transportatorului în caz de avarie și rupere.

Firmele care ne ajuta la mutarea unei  locuințe sunt mobile si ele.  Unele firme muta doar mobila, in timp ce altele ajuta la impachetarea intregii locuinte. Deși acest lucru nu este cazul în realitate! Personalul care muta mobila este instruit si  echipat pentru a manipula și a muta orice tip de mobilier. Ei excelează în dezasamblarea și reasamblarea mobilierului. Pe de altă parte, mutatorii de case primesc în primul rând sarcina de încărcare, descărcare și mutare. Împachetatorii și mutatorii excelează în ambalarea obiectelor de uz casnic. Cu tot mai mulți oameni care se mută din motive profesionale și personale, cererea pentru astfel de servicii a crescut în mod variat. Dar ignoranța și lipsa de cunoaștere fac ca, clienții să fie prinși în promisiuni false și să ajungă să cheltuiască sume uriașe pentru o mișcare mai mică decât pare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.