3 avantaje ale usilor pentru bucatarie

624
Publicitate

Gasirea designului potrivit pentru bucataria dumneavoastra nu ar trebui sa se opreasca doar la culoare si mobila. Usile din lemn pentru bucatarie sunt la fel de importante pentru ca ele faciliteaza primul contact cu bucataria.

Daca vreti sa inlocuiti usa veche de la bucatarie sau aveti un proiect de casa noua, trebuie sa stiti ca materialul din care este realizata usa are o importanta critica.

Publicitate

Iata de ce sunt recomandate usile din lemn stratificat pentru bucatarie.

Avantaje usi din lemn stratificat pentru bucatarie

 

  1. Rezista la umezeala si condens.

In bucatarie gatiti si prin urmare acolo exista un risc sporit de condens, umezeala si mucegai? Cum poate influenta acest lucru usa? Ei bine, o usa oarecare supusa acestor conditii poate sa se umfle usor si sa cedeze din punct de vedere functional din ce in ce mai mult.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ideea de a monta o usa din lemn la bucatarie. Usile din lemn stratificat sunt realizate din profile speciale, tratate cu baituri si lacuri care le fac mult mai rezistente la umezeala si condens.

 

  1. Rezista la actiuni mecanice si trafic intens.

Credem ca sunteti de acord ca usa de la bucatarie va fi probabil cea mai solicitata din casa. Asta pentru ca aproape zilnic  o veti deschide si o veti inchide de mai multe ori. In bucatarie gatiti, tot aici mancati sau stati de vorba cu membrii familiei. Din fericire, usile din lemn stratificat sunt perfecte, inclusiv pentru a contracara intensitatea actiunilor mecanice. Sunt foarte fiabile chiar daca sunt mult solicitate.

 

  1. Ofera eleganta.

Daca primele doua avantaje erau legate de caracteristicile tehnice ale usilor din lemn, de aceasta data ne referim la atmosfera calda pe care ele o creaza. Lemnul este un material natural, non-toxic, ce rezoneaza incredibil de bine cu omul si cu proiectele sale. Bucatariile moderne pun accent pe rafinament, pe atmosfera primitoare si familiara. In timp ce ati putea sa realizati acest lucru si prin mobila de bucatarie pe care o alegeti sau prin alte accesorii suplimentare, usa din lemn are un rol important, bine definit.

Daca va aflati in derularea unui proiect de amenajare sau reamenajare a locuintei, puteti opta cu incredere pentru usile din lemn pentru bucatarie fabricate din lemn stratificat. La Holze gasiti zeci de modele si idei de inspiratie. Suntem pregatiti sa realizam la comanda acea usa din lemn stratificat care considerati ca se va integra cel mai bine in decorul bucatariei dumneavoastra.

usi pentru bucatarie
bucatarie din lemn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.