Autoclave performante si diverse, disponibile in gama de la Precisa

178
Publicitate

In diversele laboratoare sau in cabinete diverse, acolo unde instrumentarul medical este reutilizabil, aparatura specifica pentru a dezinfecta trebuie sa existe. Autoclavele, spre exemplu, sunt cele care dezinfecteaza ireprosabil, sigur, eficient, rapid. Acest tip de aparatura este disponibila la Precisa.

Varietatea de echipamente de tip autoclav pe care o veti regasi la Precisa este dovada faptului ca de aici pot fi alese tot felul de echipamente pentru laboratoare. Acestea sunt imediat disponibile si pot fi alese cu ajutorul consultantilor de la Precisa. Cu 3 puncte de lucru in tara, acest furnizor pune la dispozitie produse diverse, echipamente si consumabile pentru laboratoare.

Publicitate

Precisa, partener de incredere

Dotarea laboratoarelor de testare cu echipamente potrivite, cu cele care respecta standardele impuse conform domeniului, vine la pachet cu griji multiple. Cei care au aceasta misiune vor tine cont de alegerea unui furnizor de incredere, care sa le ofere nu doar produsele de calitate de care au nevoie, ci si solutii complete pentru nevoile pe care le au. Echipamente de precizie si de calitate, importate de la unii dintre producatorii de renume pe aceasta nisa vom regasi la Precisa.ro.

Tipurile de autoclave sunt diferite si in functie de volumul acestora si de functiile cu care vin in dotare, exista varietate de avantaje la utilizare. Insa, in general vorbind, autoclavul inseamna automat eficienta maxima in privinta sterilizarii, tinand totodata cont de nevoia de adaptare a sterilizarii in sine in functie de tipul de material al produselor ce se vor steriliza.

Concret, autoclavul inchide ermetic produsul, astfel incat procesul de sterilizare sa fie eficient, iar in interior sa se mentina presiunea si temperatura ridicate. Functioneaza cu aburi si prin condensarea acestuia va fi eliberata energie ce va distruge toate microorganismele, precum si toate formele de spori. Autoclavul are nevoie de alimentare cu apa si energie electrica. In functie de tipul de autoclav veti regasi variante cu programe scurte, cele care si usuca instrumentarul si il fac disponibil in scurt timp pentru o noua utilizare.

Ofertele de pret pot fi obtinute si din pagina online

Pentru cei interesati sa descopere Precisa drept partener de incredere pentru dotarea unui laborator, vor regasi in pagina oficiala a acestui furnizor si posibilitatea de a inainta o cerere de pret.

Contact: office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.