Precisa – aparatura pentru laborator, alaturi de toate accesoriile necesare

160
Publicitate

Orice persoana care lucreaza in laborator are nevoie si de un loc de unde poate achizitiona toate cele necesare pentru acestea. De la aparatura la consumabile, toate sunt necesare, in functie de tipul de laborator si de analizele sau reactiile care se realizeaza in respectivul loc. Precisa este acel magazin online potrivit in acest sens, deoarece persoanele interesate pot gasi aici probabil tot ceea ce au nevoie.

Chiar si aparatura performanta, de ultima generatie care nu trebuie sa lipseasca. Puteti completa tot laboratorul prin plasarea unei comenzi de la Precisa.ro.

Publicitate

Gama vasta de produse, categorii diverse

Partea buna a acestui e-shop este faptul ca gama de produse este constant actualizata si chiar in ultima perioada s-a extins foarte mult. Regasiti acum si mai multe produse dintre care puteti alege. Unele dintre cele de care sunteti interesat probabil apar chiar de pe prima pagina.

Multe persoane sunt acum in cautarea unui autoclav de capacitate mare pe care il puteti gasi la Precisa. Sunt mai multe variante dintre care puteti alege, astfel incat sa il comandati pe cel care are specificatiile pe care le cautati si de care aveti nevoie. Unele modele lucreaza la un nivel redus de zgomot pe care il produc, ceea ce poate fi un punct forte pentru care le veti alege.

Partea buna este ca au disponibile si piese pentru mobilier de laborator. Printre acestea sunt blaturi special create si chiuvete antiacide. Acestea rezista la contactul cu diverse substante, aspect esential pentru munca in laborator. Chiar si consumabilele sunt importante si trebuie sa fie mereu la dispozitie. In acest sens gasiti la Precisa membrane filtrante, hartie atat de filtru cat si indicatoare de PH si cartuse de extractie.

De orice aveti nevoie pentru laborator, Precisa este e-shopul potrivit de unde puteti comanda toate acestea si nu numai. Pentru orice informatie sau nelamurire puteti contacta reprezentantii care vor oferi asistenta. Unul dintre ei vine chiar la montaj pentru a va arata cum se utilizeaza aparatul si pentru a-l pune in functiune.

Contact:

Sibiu: 0269 227 641

Iasi: 0232 256 250

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.