OkCurier.ro – Transport colete fără taxe ascunse, ofertă optimă pentru IMM-uri

509
Publicitate

okcurier.ro

Publicitate

Dacă ne raportăm la anumite firme de curierat din România, cât și la recenziile clienților, vom observa că nemulțumirile în ceea ce privește serviciile pe care le primesc, nu sunt deloc de calitate și pozitive.

Povești am auzit cu toții sau chiar noi am trecut, la un moment dat, prin experiențe neplăcute cu firmele de curierat.

Oamenii de afaceri care doresc să își expedieze marfa către clienți, au nevoie de o firmă de curierat de încredere și care oferă servicii de calitate. În mare parte de acest aspect va depinde și de numărul de clienți care vor deveni fideli sau nu. Succesul într-o afacere depinde de serviciile pe care le oferă către clienți. Iar aici cu siguranță includem și serviciul de transport.

Însă, în ultima vreme tot mai mulți antreprenori au nemulțumiri legate de firmele de curierat. Mai ales în perioadele cu vânzări mai mari, livrarea întârzie. Alte scenarii ale clienților nemulțumiți se referă la deteriorări ale coletelor. Pe lângă faptul că nu a ajuns în orarul specificat de către curier, aceasta era și deteriorată, iar conținutul de cele mai multe era într-o stare deplorabilă. Din păcate, clienții vor arunca vina pe furnizor.

Nemulțumirile clienților pot cântări destul de mult. Orice antreprenor înțelege cât de important este să aleagă un colaborator cu aceleași valori. Caută deci, calitate și costuri rezonabile în același timp. Iar firma de curierat OkCurier poate fi un răspuns potrivit.

OkCurier.ro vine cu oferte avantajoase atât pentru persoanele juridice, cât și fizice

OkCurier vine în sprijinul afacerilor la început de drum cu prețuri optime și nu impune nici număr minim de colete. Intermediază serviciul de curierat între DPD/Cargus și afacerile mici și mijlocii, cât și persoanele fizice care trimit în mod regulat colete.

OkCurier vine cu servicii și oferte  avantajoase pentru publicul larg, fiind o firmă de încredere ce pune accent pe colaborări de lungă durată și clienți mulțumiți. Poți vedea aici oferta Cargus pe care o pune la dispoziție pentru publicul larg.

Iată cu ce oferte vine OkCurier și de ce să optezi pentru serviciile lor

Are la dispoziție mai mulți curieri din România precum curier eMag, DPD sau Cargus și un singur furnizor de transport. Oferă expedieri naționale, dar și internaționale de colete și paleți.

Pune la dispoziție mașini dotate cu lift (pentru colete mai mari sau paleți). Clienții care optează pentru serviciile celor de la OkCurier nu trebuie să își facă abonament și nu sunt condiționați cu un număr de comenzi lunare. În plus, nu vor trebui să plătească taxe pentru km suplimentari, taxa de ramburs sau de retur.

Echipa de aici se va asigura că toate coletele să ajungă în siguranță, într-un timp optim de livrare. Mai mult decât atât, va oferi prețuri corecte și avantajoase. Vezi oferta DPD, cât și prețurile serviciilor pe care le pune la dispoziție.

Așadar, dacă vrei să ai parte de oferte de preț, calitatea serviciilor, marfă ajunsă în siguranță, transport rapid și eficient, optează pentru cei de la OkCurier. Detalii în pagina oficială.

Date de contact:

contact@okcurier.ro

0727.480.883

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.