Vacanțe cu destinația Marea Neagră

309
Publicitate

Redare audio

Publicitate

O vacanță pe litoralul din România îți poate întrece toate așteptările atunci când îți dorești câteva zile de distracție, o plimbare pe nisipul fin, liniște, verdeață și tratamente cu nămol și ape sulfuroase sau vizitarea unor obiective turistice. De asemenea, cei mai mulți căutăm cazarea la hoteluri care oferă All Inclusive, iar pe litoralul Mării Negre, în funcție de stațiune, regăsim și unități de cazare ce ne oferă acest beneficiu.

Mamaia – stațiunea cu destinație principală: petrecerile

După ce ai reușit să îți alegi perioada concediului și să achiziționezi bilete avion cu destinația Constanța, tot ce ai de făcut este să împachetezi și să pleci cât mai repede înspre mare. 

Caută cele mai bune oferte de pe litoralul romanesc și alege să petreci câteva zile cazat în hoteluri de renume, cu review-uri de 5 stele. Profită de petrecerile incendiare organizate și de cluburile pline de tineret. Stațiunea este cunoscută sub numele de Ibiza Europei de Est, așadar cu siguranță nu vei vrea să ratezi nicio petrecere. 

Plaje cu nisip fin

Stațiunea Mamaia se bucură și de cele mai frumoase plaje din Europa, plaje apreciate de turiștii din țară, cât și de cei din străinătate pentru nisipul fin, întinderea mare, șezlongurile și beach baruri-le aflate pretutindeni de-a lungul plajei.  

Venus – stațiunea liniștită, plină de verdeață 

Una dintre stațiunile preferate de românii cu familii, cuplurile romantice sau persoanele vârstnice este Venus. Venus este o stațiune în plină modernizare și dezvoltare, unde te poți plimba de-a lungul plajei, te poți bucura de un tratament balnear corespunzător nevoilor personale de tratament, plaje private cu șezlonguri și nisipuri fine, terapii wellness, zone întregi de verdeață și un aer curat și liniștit. 

Tratamente balneare pe litoral

Nu puțini sunt turiștii ce vin pe litoralul românesc pentru a se bucura de tratamente balneare. Printre turiști, se regăsesc chiar și persoane din străinătate, cu precădere persoanele de vârsta a treia. 

Stațiunile Mangalia, Saturn sunt recomandate în tratamentul afecțiunilor reumatismale, ortopedice, boli dermatologie, respiratorii, digestive, renale sau ginecologice. Stațiunea Neptun – Olimp este renumită pentru tratamentele balneare de electroterapie și kinetoterapie, precum și inhalațiile cu aerosoli. Venus dispune de baze de tratament cu apă mezotermală, sulfuroasă, băi de nămol și masaje. Stațiunea Techirghiol este cunoscută prin nămolul cu proprietăți de vindecare a diverselor afecțiuni mai mult sau mai puțin severe. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.