Soft HR, o modalitate de eficientizare a managementului de personal

126

Utilizarea unui soft HR sau mai particular, a unui soft evaluare angajati a început să prindă contur tot mai mult în rândul companiilor, care au dorit să-și digitalizeze majoritatea operațiunilor de administrare de personal. Aplicațiile intuitive care automatizează multe dintre procesele de resurse umane susțin activitatea managerilor HR și facilitează comunicarea cu angajații. Totodată, activitățile de rutină scad la minimum, iar productivitatea companiei crește, deoarece timpul necesar pentru multe operațiuni se reduce considerabil.

Soft HR – soluția pentru eficiență și rapiditate în administrarea personalului

Ai posibilitatea de a centraliza datele personale ale angajaților, dar și alte documente de interes precum diplome, contracte de muncă, acte adiționale, certificate medicale și alte documente de interes cu un soft HR. Prin urmare, poți să operezi rapid diverse schimbări în format digital cu utilizarea unei soluții tehnologice. Mai mult, cu un soft evaluare angajati poți analiza performanța personalului din organizație pe baza unor sesiuni personalizate. Totodată, programul îți permite generarea unor rapoarte cu rezultatele evaluării, cu ajutorul cărora vei putea identifica zonele în care este nevoie de îmbunătățiri. În acest fel, vei putea găsi modalitățile prin care angajații să evolueze profesional prin diferite programe de training. Un soft HR, ce are în componență un soft evaluare angajati, poate eficientiza managementul de personal și contribuie ca munca departamentului de resurse umane să fie terminată într-un timp mai scurt. 

În continuare, vom prezenta alte funcționalități pe care le poate îndeplini un soft HR. Acesta te notifică atunci când un contract de muncă sau document este pe cale să expire, pentru a putea să-l reînnoiești. Printre modulele ce pot fi integrate într-o astfel de aplicație se numără cele dedicate pontajului angajaților, cererilor din partea personalului sau pentru induction onboarding. Un soft HR este actualizat constant cu modificările legislative, prin urmare nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne în urmă la acest capitol. 

Îmbunătățește activitatea companiei cu un soft evaluare angajati

Atunci când dorești să îmbunătățești performanța angajaților tăi, dar și să-ți dezvolți compania în același timp, poți apela un soft evaluare angajați. Programul permite evaluarea din partea angajatului, urmând ca superiorul și alți oameni desemnați să îl noteze. Procedura este caracterizată de transparență și se poate acorda feedback reciproc. Simplu și rapid cu un soft evaluare angajați, integrat într-un soft HR, întregul proces devine mai ușor În urma acestor pași, se pot discuta etapele care trebuie urmate pentru o creștere a performanței fiecărui angajat.

Totodată, dintr-un soft evaluare angajati poți monitoriza istoricul performanței angajatului pentru o evaluare cât mai corectă. Prin cunoașterea nevoilor angajaților, care trebuie îndeplinite pentru o productivitate ridicată, pot crește relațiile profesionale din interiorul organizației. Zonele care necesită îmbunătățire sunt cunoscute de superiori iar ei își pot acorda sprijinul și priceperea în acest sens. 

Iată cum un soft HR complex, în care poate fi încorporat și un soft evaluare angajati, îți poate optimiza afacerea. În acest fel, se câștigă timp care poate fi îndreptat spre dezvoltarea unor idei creative care să ajute la dezvoltarea business-ului.

Eficientizarea managementului de personal cu soluții software de la UCMS by AROBS

Alege să aduci transformarea digitală în compania ta cu programele dezvoltate de UCMS by AROBS, companie cu 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software din România. Aplicația True HR, cu 19 module distincte, este un soft HR intuitiv, dezvoltat pentru a eficientiza operațiunile specifice resurselor umane din mediul de afaceri. Pentru a afla mai multe despre soluțiile lor, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.