Cum sa alegi modelul potrivit de tabla magnetica?

3

tabla magnetica

Toti am trecut prin experienta scrisului la tabla, fie la scoala, fie la facultate. Era singurul mod de a ne aduce impreuna pentru a invata si a ne impartasi cunostintele. Acum s-au elaborat diverse modele de tabla magnetica, moderne si practice, care pot fi montate pe un suport fix sau pot fi transportate oriunde este nevoie de ele.

Mobilitatea este unul dintre multiplele avantaje pe care le ofera aceste articole de birotica. Ai o conferinta? Pregatesti un curs sau o sedinta cu echipa? Cauti un mod care sa te ajute mult mai bine in organizarea muncii sau in procesul de invatare? Doteaza-ti biroul cu o tabla magnetica de la Viamond.ro si abordeaza ca un profesionist orice intalnire sau ora de lucru!

Cele mai variate modele

Realizate in diverse dimensiuni, se potrivesc in orice spatiu, mic sau mare, fara sa incomodeze. Creta este acum inlocuita de markere, iar stergerea se face cu buretii uscati. La Viamond.ro gasesti produse realizate de producatori de top, precum Smart, Magnetoplan, Optima si Office.

La achizitionarea unei table Magnetoplan sau Smart, vei primi cadou si un set de markere pentru scris, impreuna cu un burete. Tablele magnetice pot fi utilizate in varianta de table clasice, dar si in varianta moderna, cu posibilitatea de a le conecta la dispozitive electronice pentru salvarea informatiilor.

Comunicare usoara

Mijloacele de comunicare nu au fost niciodata mai simple si mai eficiente. Conferintele, prezentarile si trainingurile au acum la dispozitie materiale exceptionale pentru a se desfasura in cele mai bune conditii. Ca un bun organizator, poti opta pentru o tabla magnetica cu rama de lemn sau aluminiu, un whiteboard mobil, un whiteboard magnetic rotativ cu doua fete, un whiteboard triptic sau pentru modelul magnetic de sticla in diverse culori.

Mediu educational de top

Lucrezi in domeniul educatiei? Vrei sa iti atragi elevii printr-un mod de expunere modern, cat mai apropiat generatiei lor? Tabla interactiva IQBoard Dual Touch reprezinta solutia ideala pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal, dar si pentru aplicatii in invatamantul universitar.

Toate prezentarile pot fi inregistrate in timp real, salvate, printate si trimise pe e-mail pentru a putea fi vizualizate sau editate ulterior. Va fi posibila navigarea pe internet sau rularea oricarei resurse multimedia.

Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente pentru elevi, prin posibilitatea de a adauga note sau completari direct in Word, Excel, PowerPoint sau orice alta aplicatie. Controlul programelor si a uneltelor educationale se desfasoara cu usurinta prin simpla atingere a tablei cu un stylus sau cu degetul. In plus, pentru imbunatatirea colaborarii si eficientizarea procesului didactic, pot lucra simultan pe tabla interactiva pana la 2 utilizatori.

Un business de succes

Ai de facut o prezentare business? Vrei sa fie totul organizat la cel mai profesionist nivel? Tabla magnetica triptica cu rama din aluminiu este solutia ideala! Include suprafata principala de scris si doua usi pe care se pot fixa diverse documente edificatoare, cu ajutorul magnetilor.

De asemenea, tabla de conferinta Value Line are o suprafata magnetica metalica, incadrata de o rama din aluminiu si dotata cu o tavita pentru markere. Se livreaza cu accesoriile necesare montarii pe perete, putand fi pozitionata vertical sau orizontal. Este foarte rezistenta si durabila in timp si se poate utiliza cu usurinta de catre orice persoana.

Profita acum de cele mai bune oferte de pret pentru sistemele de comunicare si afisare ce promoveaza tabla magnetica. Transforma orice intalnire intr-una memorabila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.