Ce trebioe sa stii despre serviciile de dezinsectie Bucuresti

211
Publicitate

Ce trebioe sa stii despre serviciile de dezinsectie Bucuresti 1

Un serviciu de dezinsectie Bucuresti este ceva de care ar trebui sa va interesati, acest serviciu presupunand actiunea de eliminare a anumitor antropode daunatoare, acestea fiind in principal insecte. Se folosesc in acest fel tehnici, dar si metode fizice, chimice, precum si mecanice care previn si controleaza mai bine prezenta speciilor de antropode.

Publicitate

De ce sa apelati la un serviciu de dezinsectie Bucuresti?

Un serviciu bun de dezinsectie Bucuresti este important pentru ca veti putea scapa de mai multe specii de insecte, printre care se numara plosnitele, puricii, paduchii, acarienii, moliile, tantarii, viespiile, furnicile, gandacii de bucatarie, precum si alte insecte cu care aveti de-a face. Majoritatea insectelor sunt daunatoare, de aceea ele si necesita interventia specialistilor, obiectivul principal al oricarui tratament de dezinsectie presupunand controlarea populatiei de antropode dintr-o anumita zona.

Prima modalitate de lupta cu insectele este cea profilactica, iar cea de-a doua metoda este cea curativa si anume cea ofensiva. Cea de preventie este si cea mai recomandata si anume de luare a masurilor igienico-sanitare necesare, astfel incat sa se reduca semnificativ depozitele de materii organice in descompunere, astfel incat sa se impiedice accesul la hrana a insectelor adulte. Actiunea aceasta profilactica se va face la fiecare 3 luni, de aceea trebuie sa aveti aceste aspecte in vedere.

Mijlocul curativ in ceea ce priveste procesul de dezinsectie Bucuresti, presupun luarea de masuri de combatere al unui focar. De obicei, combaterea daunatorilor se face la un interval de 10-14 zile, astfel incat sa distruga focarul. Aceasta etapa importanta este urmata de dezinsectia profilactica. Exista asadar doua tipuri de metode de dezinsectie si anume una ecologica si una chimica. Cea ecologica are in vedere amplasarea unei capcane cu un suport adeziv, insectele ramanand imobilizate pe acest suport.

In cazul celei chimice, se folosesc substante insecticide de ingestie si de contact, acestea combatand larvele si insectele adulte. Aceste substante sunt aplicate sub forma de solutii, fumigatii, dar si pulberi. Produsele care se folosesc pentru dezinsectie sunt aprobate de Ministerul Sanatatii, de aceea firma care se ocupa de procedura de dezinsectie, trebuie sa obtina avizari in ceea ce priveste folosirea unei substante.

Serviciile de dezinsectie, precum si cele de deratizate sau dezinfectie sunt foarte importante, acestea fiind destinate atat mediului public, cat si celui privat. O curatenie adecvata este realizata de o echipa de profesionisti care se ocupa de acest lucru. In acest fel, se pot controla mult mai bine insectele si veti putea evita aparitia bolilor transmisibile. Dezinsectia contra gandacilor, plosnitelor si puricilor trebuie facuta tot anul, iar cea contra insectelor zburatoare se face incepand cu luna martie, pana in luna octombrie sau noiembrie. Aceasta dezinsectie se face tinand cont de temperatura de afara.

Alegeti asadar o firma care va ofera un serviciu de o calitate cat mai buna. Aceasta firma de dezinsectie va sta mereu la dispozitie si veti constata ca veti lua o decizie foarte buna daca o veti avea in vedere. Alegeti mereu o astfel de firma cat mai potrivita pentru ca aceasta va fi indicata pentru voi din multe puncte de vedere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.