La ce volume pot ajunge modelele de fiset metalic?

142
Publicitate
fiset metalic
fiset metalic

Un fiset metalic modern are un rol de depozitare important in orice companie. Cu ajutorul acestuia, nivelul de productivitate este imbunatatit si operatiunile zilnice se pot efectua intr-un mod organizat. Astfel, nu pierzi niciodata documentele cu informatii confidentiale si se ajunge rapid la fisierul dorit.

Publicitate

Pe langa asta, amplasezi datele intr-un loc securizat si o persoana neautorizata are sanse minime de a obtine acces la ele. Fiecare model suporta insa un volum diferit, fiind necesara o analiza inainte de a lua decizia finala. Iata ce optiuni ai la dispozitie in magazinul online Office Class!

Fisete metalice cu o singura polita

Aceste produse au dimensiunile reduse si suporta o greutate de pana la 40 de kilograme. Constructia din otel cu pereti simpli si soclu este ideala pentru orice birou cu spatiul ingust, iar amplasarea poate avea loc chiar si intr-un colt. Usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire in partea inferioara, in interior fiind disponibila o singura polita reglabila pe inaltime.

Modelul pare foarte mic la prima vedere, dar este suficient de incapator pentru majoritatea actelor. Asadar, poti amplasa in acest fiset metalic fisierele despre angajati si clienti, precum si rapoartele de lucru. Costul de achizitie pentru produs este de 640,49 lei. Aceste modele sunt lungi pe orizontala si reprezinta solutia ideala pentru cei care nu dispun de un buget mare.

Fisete metalice cu 4 rafturi

Fisetele metalice din aceasta categorie pot avea masurile de 1000x450x2000 mm si sunt prevazute cu 4 polite reglabile pe inaltime. Acestea suporta o greutate de pana la 50 de kilograme, produsul fiind fabricat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale.

Capacitatea de stocare este mare, acesta fiind un avantaj pentru cei care lucreaza cu unelte. In plus, vopseaua dispune de tratament anticoroziv. Asadar, murdaria si insectele daunatoare nu afecteaza suprafata atat de usor. Ai posibilitatea de a realiza atat o sortare alfabetica, cat si una numerica sau pe subiecte. Pretul acestui fiset metalic este de 1 490,99 lei. In afara de investitia initiala, ai nevoie de o persoana specializata pentru montaj. La cerere, poti adauga in interior alte polite suplimentare.

Fisete metalice 4 polite+baza

Aceste fisete metalice sunt vopsite pe gri si au masurile de 180x80x35 cm. Spre deosebire de primele modele, greutatea sustinuta de acestea ajunge la 60 de kilograme. Prin urmare, persoanele care utilizeaza obiecte de lucru voluminoase apreciaza acest beneficiu. Produsul are 39 de kilograme si yala atasata este una cu 2 chei.

Acelasi model dispune de certificarile ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management. Un alt avantaj consta in faptul ca pretul este unul promotional. Achizitia aceasta ajunge la doar 881,99 lei, fiind aplicata o reducere de 78,73 lei.

De ce ai nevoie de un fiset metalic in companie?

In orice industrie, hartia este inca o parte esentiala din activitatile zilnice. Cu toate acestea, dezordinea poate lasa o impresie neplacuta si impiedica angajatii sa ramana productivi. Solutia la ambele probleme este achizitia unor modele de fiset metalic. Un furnizor de birotica si papetarie online pune la dispozitie produsele de mai sus la promotie!

Articol realizat de www.iagency.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.