Dotarile privind aparatura unui laborator pot fi lasate in seama echipei Precisa

223
Publicitate

Laboratoarele de testare au aparatura specifica, fara de care nu pot fi desfasurate testarile si deci activitatea de baza a acestor locatii. Exista standarde si norme de respectat. Pentru cei care decid sa colaboreze cu Precisa vor avea de partea lor multiple avantaje, printre care si consilierea inclusa.

Publicitate

La Precisa.ro regasim aparatura de laborator, sticlarie si reactivi, produse microbiologice, kituri si teste rapide, precum si o gama de consumabile de laborator. Toate acestea pot fi achizitionate prin intermediul acestei echipe, fie ca unele sunt imediat disponibile in stoc sau necesita comanda speciala inaintata catre producatorii de peste hotare.

Servicii complete de la Precisa

Mai mult decat un furnizor de aparatura si dotari pentru laborator Precisa completeaza lista de servicii cu partea de asistenta, de delegat special ce insoteste transportul de echipamente, precum si de servicii conexe: asigura mentenanta, verificari periodice in functie de echipamentul in cauza, service gratuit in perioada de garantie, cu posibilitate de a continua colaborarea ulterior pe baza de contract separat.

Laboratoarele trebuie sa tina pasul cu dinamica societatii, cu nevoile publicului, astfel incat exista mereu noi tehnologii ce se impun si cerinte riguroase privind respectarea unor protocoale. Precisa tine pasul cu tot ce se intampla in acest domeniu si pune la dispozitia publicului serviciile sale complete, la inalt nivel de profesionalism.

Colaborarea va include de asemenea si training pentru echipa ce ar urma sa foloseasca aparatura. Veti gasi asadar un partener in Precisa, dispus sa acorde timp si pricepere pentru ca dotarea unui laborator si utilizarea echipamentelor sa fie asa cum trebuie, conform normelor in vigoare.

Furnizor certificat de aparatura laborator, cu experienta

Aparatura de laborator nu este un simplu echipament schimbat oricand. Precizia rezultatelor este etalon al calitatii serviciilor prestate de un laborator. Asadar este de inteles ca nu sunt alese echipamente la intamplare, de oriunde.

Precisa are o poveste solida in spatele sau, este un brand cu traditie si experienta sa in domeniu este o carte de vizita. Va cauta solutii rentabile pentru ca cei interesati sa achizitioneze orice tip de aparatura de laborator sa gaseasca aici optiuni ce corespund cu raportul optim de calitate si pret, clientul nu va trebui sa calatoreasca sau sa negocieze preturile cu piata externa si producatori straini.

Descoperiti din pagina oficiala acest furnizor si portofoliul de produse ce pot fi achizitionate prin intermediul sau.

Contact: office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.