Precisa.ro – Totul pentru laboratoare moderne, de ultima generatie

3

Diverse domenii de activitate folosesc laboratoare, nu numai cel medical. Printre ele se enumera si agentii de mediu, institutii de sanatate publica, regii de apa si multe altele. In laboratoarele acestor institutii exista norme stricte, aparatura trebuie sa fie profesionala, nu exista loc de greseli majore. Totul trebuie sa fie in stare perfecta de functionare, fiindca o testare gresita, un lichid periculos varsat, un risc de incendiu ignorat, poate avea urmari catastrofale.

Unul din principalii distribuitori ai acestei nise este Precisa, avand in catalogul lor aparatura specifica pentru laborator, mobilier, echipamente industriale, reactivi, consumabile, materiale de protectie, sticlarie de laborator, ustensile si instrumentare si multe altele.

Calitatea – principala prioritate a echipei de la Precisa

Fiindca intr-un laborator totul trebuie sa functioneze la cele mai inalte standarde, intr-o armonie completa, fiecare aparat si produs folosit trebuie sa fie de o calitate superioara. Precisa dispune de o gama extrem de extinsa de produse pentru laborator, de aceea foarte multe companii importante din Romania apeleaza la serviciile lor cu regularitate. Acestia colaboreaza cu furnizori externi cum ar fi Funke Gerber, Radwag, Hach Lange si altii specializati in acest domeniu si care detin certificari conforme cu legislatia si normele internationale. De asemenea, acestia au implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, ce este inca o dovada a increderii pe care o au multe companii cand aleg Precisa.

Cand vine vorba de sticlarie pentru dotarea completa a unui laborator, aici vei gasi tot ce trebuie pentru testele facute. Baloane de diferite tipuri, baghete, eprubete, pahare Berzelius gradate, pahare conice Erlenmeyer si multe altele.

Dar Precisa ofera mai mult decat toate cele necesare pentru laborator. Ofera asistenta tehnica pentru punerea in functiune a echipamentelor alese, iti instruieste personalul in vederea folosirii lor, solutioneaza in scurt timp orice problema a lor, service-ul este gratuit in perioada de garantie si ofera consultanta necesara in vederea implementarii noilor tehnologii.

Cand spui Precisa spui calitate, performanta, tehnologie de ultima generatie si profesionalism. Alege sa investesti in toate aceste lucruri daca iti doresti un laborator functional, ce respecta fiecare standard. Daca vrei sa afli mai multe acceseaza www.precisa.ro.

Contact:

Sibiu

Telefon:+40 269 227 641

Iasi

Telefon:+40 232 256 250

Slatina

Telefon:+40 731 333 835

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.