Implant dentar in 24 ore la Dental Premier

388
Publicitate

Acum este mai simplu ca niciodata sa aveti un zambet frumos si sanatos cu ajutorul implantului dentar ce poate fi realizat in cadrul Clinicii Dental Premier – o clinica de renume din tara noastra, ce are la activ peste 11700 de pacienti, peste 2500 de reabilitari totale si peste 19200 de implanturi inserate cu succes.

De ce sa alegeti Dental Premier?

Publicitate

Succesul fantastic pe care aceasta clinica il are se datoreaza mai multor factori. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca din echipa fac parte inclusiv experti in implantologie si chirurgie dento-alveolara ce detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent. Acestia sunt specializati in clinici celebre din SUA, Germania, Franta, Italia, Monaco, Austria si lista poate continua in acest sens.

Un alt atu al Clinicii Dental Premier are in vedere echipamentul ultraperformant High Tech Dentistry, cu ajutorul caruia sunt realizate consultatiile, investigatiile si interventiile.

Tipuri de implanturi dentare ce se realizeaza la Dental Premier

Expertii din cadrul clinicii ofera pacientilor posibilitatea de a avea parte de un implant dentar rapid, realizat in aceeasi zi sau in maxim 24 de ore. Materialele din care sunt realizate implanturile sunt de calitate inalta, 100% biocompatibile, ce se integreaza perfect in organism.

Pacientii pot opta intre 3 variante de implanturi dentare: Inno, Bredent si Nobel Biocare. Oricare ar fi optiunea aleasa, pana la finalizarea lucrarii, pacientii beneficiaza de dinti ficsi pe toata durata tratamentului. Asadar activitatile zilnice, precum luarea mesei, se pot desfasura in mod normal in toata aceasta perioada.

Cat rezista un implant dentar?

Implantul dentar este o lucrare menita sa reziste un timp indelungat. Conform studiilor de specialitate, cei ce sufera de edentatie totala au o rata de succes de peste 93-95%.

Daca e sa aproximam o anumita perioada de timp, putem afirma ca implantul dentar rezista in os si 20 de ani daca este ingrijit corespunzator. In plus, pacientii ce trec prin acest tip de interventie trebuie sa efectueze o data la 6 luni o igienizare profesionala – aceasta se face la cabinetul stomatologic.

Contact

Sediu: Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Sector 2, Bucuresti

Telefon: +40742.288.440 / +40758.237.878

Email: contact@dentalpremier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.