Produse esentiale pentru laboratoare precum aparatura si consumabile de la Precisa

292
Publicitate

Fiecare laborator sau mediu de lucru in care nu poate fi angajat oricine, ci doar o persoana specializata in domeniu, are nevoie de elemente specifice. Precisa este magazinul online care dispune de elementele specifice pentru laboratoare, in materie de aparatura de diferite feluri si chiar si consumabile, alaturi de echipamente speciale de protectie.

Orice reactie chimica, test si proces chimic trebuie atent facut, in functie de caracteristicile substantelor si reactia acestora cand iau contact. Din acest motiv, echipamentul special este imperios necesar in astfel de locuri.

Publicitate

Tot ce ai nevoie in laborator este disponibil la Precisa

In materie de dotari, aparatura si consumabile de laborator, le poti obtine pe toate dintr-un singur search pe site-ul celor de la Precisa, deoarece ei dispun de elementele special create pentru laboratoare.

Tinuta pe care o poarta cei specializati in acest domeniu nu poate fi la fel ca la oricare alt loc de munca. Materialul din care acestea sunt confectionate poate fi periculos sau se poate topi in contact cu un element chimic sau se poate flamba. Pentru a evita aceste aspecte, este nevoie de cel putin de un halat medical. In alte situatii poate fi necesar chiar si un combinezon, alaturi de masca de protectie pentru ochi si urechi. Respiratia poate fi in pericol uneori, din acest motiv nu trebuie sa lipseasca masca pentru aparatul respirator.

In categoria de consumabile poti gasi cartuse de extractie, hartie de filtru sau indicatoare pH sau multe altele. Fiecare experiment sau test nou necesita materiale noi, deci trebuie sa ai mereu la indemana cele necesare. Precisa este site-ul de unde le poti comanda. La o comanda plasata ar fi bine sa adaugi si o trusa pentru prim ajutor pentru ca nu se stie niciodata cand este nevoie de ea.

Aparatura disponibila este destinata pentru numeroase procese si domenii de lucru din aceasta nisa. Un aparat nou are alte functii si metode de functionare, de aceea s-ar putea sa nu stii cum functioneaza. Din acest motiv primesti suport tehnic prin telefon de la reprezentantii Precisa, care te pot ajuta cu toate informatiile necesare si te pot dirija sa il pui in functiune. Tot ceea ce ai nevoie pentru laborator, disponibil la Precisa.

Contact:

0731 333 834 Sibiu

+40 731 333 830 Iasi

+40 731 333 835  Slatina

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.