SIMCO International: 30 de Ani de Experineță în Dezvoltarea și Întreținerea Rețelelor Electrice

129
Publicitate

SIMCO International, o companie cu un traseu de 30 de ani în domeniul energetic, este recunoscută pentru expertiza sa în dezvoltarea rețelelor electrice. Ofertând servicii complexe de proiectare, implementare, întreținere și reparații electrice, SIMCO a reușit să se afirme ca un actor semnificativ în industria energiei din România.

Lucrările desfășurate de SIMCO includ o gamă largă de operațiuni, printre care expansiunea rețelelor electrice și instalații pentru consumatori rezidențiali, comerciali, industriali și dezvoltatori imobiliari. Cooperând cu entități din diverse sectoare, precum retail, industria alimentară, sănătate și domeniul energetic, compania se mândrește cu parteneriate prestigioase, inclusiv cu LiDL, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel și multe altele.

Publicitate

Personalizând serviciile de proiectare a rețelelor electrice pentru a satisface nevoile specifice ale clienților, SIMCO ține cont de așteptările legate de consumul de energie, buget, timp și aspecte legate de mediu, precum și de cerințele legislative și de reglementare.

SIMCO International se distinge prin utilizarea tehnologiei moderne și personalul său profesionist, asigurând implementarea eficientă a proiectelor, respectând totodată standardele de calitate și siguranță. Compania oferă și servicii de întreținere și reparații, garantând o funcționare excelentă a rețelelor electrice și o gestionare cost-eficientă pe termen lung.

SIMCO este, de asemenea, specialistă în efectuarea inspecțiilor PRAM, verificări indispensabile pentru siguranța și funcționarea corectă a instalațiilor electrice, solicitate de autoritățile relevante, inclusiv Inspectoratul Teritorial de Muncă, Protecția Consumatorului și Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Specialitatea SIMCO International constă în dezvoltarea infrastructurilor electrice interioare și exterioare de joasă, medie și înaltă tensiune, încadrându-se în sisteme complexe, flexibile și eficiente energetic.

Între serviciile SIMCO International se numără:

 • Bransamente electrice: SIMCO furnizează soluții totale pentru conectarea imobilelor la rețeaua electrică, adaptate la cerințele clienților rezidențiali, comerciali și industriali. Acest serviciu cuprinde proiectare, instalare și activarea conexiunilor.
 • Extinderea rețelelor electrice: SIMCO este responsabilă cu dezvoltarea și modernizarea rețelelor electrice existente, oferind soluții eficiente pentru îmbunătățirea capacității și fiabilității sistemelor.
 • Instalații electrice interne: SIMCO se ocupă de proiectare, instalare și între ținerea sistemelor electrice interne, adaptându-le la cerințele fiecărui client, în scopul asigurării siguranței și eficienței energetice în clădiri rezidențiale, comerciale și industriale.
 • Verificări PRAM: SIMCO efectuează inspecții periodice obligatorii pentru a se asigura de siguranța și buna funcționare a instalațiilor electrice, în conformitate cu solicitările autorităților competente, precum Inspectoratul Teritorial de Muncă, Protecția Consumatorului și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Detalii suplimentare pot fi găsite la https://simcointl.ro/verificari-pram/.
 • Reparații de cabluri de joasă, medie și înaltă tensiune: SIMCO oferă servicii de diagnosticare, remediere și înlocuire a cablurilor electrice deteriorate sau uzate, la toate nivelurile de tensiune, pentru a asigura funcționarea optimă și siguranța rețelelor.
 • Rețele de iluminat public aeriene și subterane: SIMCO proiectează, instalează și întreține sisteme de iluminat public, atât aeriene, cât și subterane, asigurând iluminarea eficientă și durabilă a spațiilor publice, în conformitate cu normele de siguranță și protecția mediului.

Detalii de contact pentru SIMCO INTERNATIONAL IMPEX SRL:

  • Adresă: Șoseaua Leordeni 90B, Popești-Leordeni, 077160
  • Telefon: +40 724 591 344
  • Email: office@simcointl.ro
  • Oraș: București
  • Țară: România
  • Website/URL: https://simcointl.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.