Acum te poti bucura de sesiuni de laser tag unice in Cluj Napoca

11

Daca te numeri printre acele persoane care iubesc filmele de actiune, jocurile de tip army sau sporturile care implica multa activitate fizica, atunci cu siguranta ca in momentul in care ai aflat ca laser tag-ul a devenit tot mai prezent si in tara noastra, ti-ai dorit sa iei parte la sesiunile acestui tip de joc.

Laser tag-ul este acel joc sau sport in care cei care participa sunt echipati cu costume speciale alcatuite dintr-o vesta conceputa pentru acest joc si o bandana. Vesta respectiva capteaza semnalele cu infrarosu emise de armele folosite in cadrul jocului de fiecare participant, astfel fiecare jucator acumuland puncte cand nimereste un alt participant la joc din echipa adversa.

Desi poate fi perceput ca un joc violent, atunci cand vorbim despre laser tag Cluj nu exista nici macar cea mai mica urma de violenta. Adversarii sunt eliminati din joc prin faptul ca sunt nimeriti cu infrarosu de cei din echipa cealalta. Mai mult, sesiunile de laser tag Cluj-Napoca sunt extrem de relaxante, de distractive si implica foarte multa miscare fizica. La toate acestea se adauga si faptul ca acest joc contribuie inclusiv la antrenarea spiritului de competitie si a spiritului de echipa. Pentru a putea sa te bucuri de acest joc de tip army este nevoie sa gasesti acei prieteni care sunt interesati sa faca miscare la intensitate mare pentru 20-30 de minute.

Sesiunile de laser tag in Cluj sunt organizate deopotriva in spatii interioare special amenajate sau in spatii exterioare. Spatiile interioare ofera de obicei mai multa adrenalina si suscita mai mult interes prin faptul ca aceste spatii interioare special gandite pentru laser tag Cluj sunt dotate cu diferite lumini si efecte sonore. Odata ce ai gasit alaturi de cine sa participi la sesiunile acestui joc de tip army, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa gasesti unde sunt organizate astfel de jocuri pentru a putea beneficia de echipamentul specific.

Laser tag-ul se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Faptul ca sunt folosite arme nu inseamna neaparat ca laser tag-ul promoveaza violenta atata vreme cat participantilor la joc li se explica faptul ca obiectivul este doar sa nimereasca adversarul si scopul jocului este sa consolideze spiritul de echipa intre membrii care alcatuiesc aceeasi echipa. Mai mult decat atat, laser tag-ul poate fi privit chiar drept un joc mai putin violent fata de alte jocuri din aceeasi categorie, si aici putem aminti jocurile de airsoft sau paintball. Un alt beneficiu al participarii la acest joc, dincolo de antrenarea spiritului de echipa, se refera la faptul ca vei putea sa faci miscare fizica intensa si vei putea arde calorii multe.

Acum te poti bucura de toate acestea cu ajutorul celor de la Dipic Fun din Cluj Napoca. Acestia ofera posibilitatea de a te distra intr-o arena unica de sesiuni de laser tag. Dipic Fun ofera echipamentul special pentru acest joc, diferite tinte cu care poti sa interactionezi cand esti in arena, generatoare explozive si o multime de efecte sonore si luminoase. Detalii complete poti gasi pe dipicfun.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.