Diversitate de decoruri cu baloanele cu heliu

206
Publicitate

Baloanele au fost intotdeauna la modă, mai ales atunci cand acestea sunt asociate ideii de petrecere, iar decorurile cu baloane de-a lungul timpului reinventate in numeroase feluri. Balonul este si astăzi un accesoriu decorativ esential, iar baloanele cu heliu vin să ofere o notă distinctă unui decor de petrecere sau eveniment deosebit. Iată ce decoruri poti realiza cu ajutorul acestora.

Publicitate

Cum decorezi cu ajutorul baloanelor cu heliu?

Baloanele cu heliu reprezinta o modalitate inedita si avantajoasa de a decora un anume spatiu. Poti crea un efect uimitor cu ajutorul baloanelor cu heliu pe care le poti lasa sa pluteasca pe tavan – baloane in toate culorile posibile, puse laolalta intr-o ploaie de culoare. Daca nu doresti sa lasi baloanele sa pluteasca sus pe tavan, le poti agata cu ajutorul unui fir de nailor de o greutate care sa le tina la inaltimea dorita.

Creeaza decoruri inedite

Baloanele, mai ales cele cu heliu, reprezinta o modalitate excelenta de a realiza decoruri inedite, chiar si de mari dimensiuni. Daca pui laolalta mai multe baloane cu heliu, in tematica dorita, vei reusi sa creezi decorul ideal pentru cele mai reusite fotografii. Un intreg perete de baloane pe care sa il folosesti drept cadru pentru realizarea celor mai frumoase amintiri.

Un balon gigant din aluminiu, baloane cu ajutorul carora sa scrii numele unei persoane, diverse cuvinte, baloane cifre si multe alte posibilitati pe care le ai pentru a personaliza decorul de petrecere. Decorul meselor cu baloane cu cifre corespunzatoare, decorul salii cu baloane plutitoare pe tavan sau la diverse inaltimi, decorul masinilor, o arcada perfecta care poate servi drept cadru de poze, posibilitatile pe care le ai sunt nenumarate.

Accesorii suplimentare pentru decor cu baloane cu heliu

Pentru a crea efecte speciale, poti folosi si diverse alte accesorii pentru a crea decorul perfect cu ajutorul baloanelor cu heliu. De exemplu, poti adauga baloanelor cu heliu decoratiuni cu tul, iar efectul pe care il vei obtine va fi cu adevarat romantic. Poti folosi un astfel de decor pentru o petrecere de botez, de exemplu.

De ce sa alegi baloanele cu heliu in locul celor clasice?

Baloanele cu heliu creeaza un efect surprinzator, mai ales ca acestea pot pluti pentru ore intregi la inaltime. Poti alege dintr-o mare diversitate de modele de baloane cu heliu, atunci cand petrecerea ta are o anumita tematica sau cand doresti sa iti personalizezi decorul de petrecere. Pentru petreceri de majorat sau pentru petreceri de botez sau nunta, poti alege baloanele cu heliu pentru nenumarate scopuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.