De ce sa aleg usi din lemn stratificat? – 6 motive

580
Publicitate

De ce sa aleg usi din lemn stratificat? - 6 motive 1Daca aveti nevoie de usi noi pentru un proiect imobiliar sau pentru a le schimba pe cele vechi, cu siguranta veti descoperi rapid ca exista mai multe optiuni din care puteti alege. Exista usi mai ieftine si usi mai scumpe, usi mai solide si usi destul de fragile. Dintre acestea veti remarca usor usile din lemn stratificat.

Exista o multime de motive pentru care se merita sa le preferati pe acestea in detrimentul celor realizate din alte materiale (cum ar fi PVC sau aluminiu).

Publicitate

De ce sa aleg usi din lemn stratificat?

  1. Alegeti usi din lemn stratificat pentru o locuinta mai sigura. Alaturi de feronerie, usile solide si rigide din lemn stratificat asigura maxima protectie locuntei dumneavoastra.
  2. Alegeti usi din lemn stratificat pentru a lasa zgomotul afara. Cand vine vorba despre protectie fonica, lemnul stratificat este pe buzele tuturor. In termeni tehnici, lemnul are un indice de izolare acustica intre 20 – 40 deciveli – tinand cont si de umplere.
  3. Alegeti usi din lemn stratificat pentru maxim de eficienta energetica. Comparativ cu usile fabricate din PVC, lemnul stratificat nu este supus condensului si nu isi schimba forma. Deci merita sa investiti in usi din lemn stratificat pentru ca acestea impiedica transferul termic cu mediul exterior.
  4. Alegeti usi din lemn stratificat pentru ca arata minunat. Din lemn stratificat se fabrica cele mai atractive si aspectuoase usi. Sunt distincte gratie nobletii si naturaletii lemnului. In plus, lemnul este foarte usor de lucrat si de vopsit. Cand vine vorba despre modelarea usilor din lemn aproape ca nu exista limite.
  5. Alegeti cele mai rezistente usi pentru locuinta dumneavoastra. Daca nu vreti sa faceti rabat de la calitate si va doriti tot ce e mai durabil pentru locuinta dumneavoastra, decizia este simpla: preferati usile din lemn stratificat. Rezistenta sporita a acestui tip de lemn il face sa fie excelent pentru proiecte indraznete ce includ bolte si arcade.
  6. Optati pentru usi din lemn stratificat pentru ca lemnul este un material organic. Este non-toxic si delicat cu sanatatea. In schimb alte materiale, cum este aluminiul, pot fi daunatoare pentru organism.

Avand in vedere ca prima impresie conteaza enorm, merita sa investiti intr-o intrare speciala in locuita dumneavoastra. Inca de la usa se va simti rafinamentul si bunul gust din spatiul pe care ati ales sa-l amenajati in acord cu stilul dumneavoastra de viata. Musafirii vor fi impresionati, iar dumneavoastra veti fi incredintat ca ati facut cea mai buna alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.