5 modele din care sa alegi un dulap metalic pe masura necesitatii tale

323
In afara de produsele de calitate si avantajele privind livrarea si garantia, un magazin profesionist care furnizeaza obiecte de mobilier trebuie sa includa o oferta variata, pentru satisfacerea necesitatilor si exigentelor unui numar cat mare de oameni. De exemplu, pe OfficeClass, magazinul online nr. 1 de papetarie, birotica si obiecte de mobilier din Romania, gasesti la categoria “dulap metalic” multe produse cu diverse forme, compartimentari, dimensiuni si utilizari.
Iata in continuare care sunt cele 5 modele de dulap metalic din oferta OfficeClass, dar si principalele caracteristici ale acestora:
1. Dulap metalic utilizat pentru unelte si scule
Aceasta piesa de mobilier este ideala pentru atelierele auto, garaje, studiouri foto sau ateliere de pictura, dar il poti plasa si in exterior, in gradina, pentru depozitarea uneltelor si sculelor. Aceste dulapuri pot avea dimensiuni cuprinse intre 500x450x1.000 mm, cu un raft, si 1.000x420x1.980 mm, cu patru rafturi.
2. Dulap metalic pentru depozitarea substantelor periculoase
Cand ai de depozitat substante periculoase, acestea trebuie pastrate in locuri sigure, semnalizate ca atare si greu accesibile. Astfel, vei evita posibile neplaceri sau chiar tragedii. In cazul in care lucrezi intr-un laborator sau in alte locuri in care se utilizeaza substante chimice periculoase, iti va trebui un obiect de mobilier pentru depozitarea acestora.
Aceste piese de mobilier sunt colorate strident, de obicei in galben, pentru a semnaliza utilizarea lor specifica. In afara de culoarea stridenta, dulapurile mai pot fi accesorizate cu stickere, care includ mesaje de atentionare precum “Atentie! Substante periculoase” sau “Incuiati usa dupa folosire”.
3. Dulap metalic destinat medicamentelor si instrumentelor medicale
Acest obiect de mobilier este recomandat utilizarii in farmacii, cabinete medicale sau chiar in locuinte, pentru depozitarea separata a medicamentelor de alte obiecte. Pe site-ul magazinului online OfficeClass.ro, gasesti un model vopsit in camp electrostatic de culoare gri, cu protectie ignifuga, dimensiuni de 760x380x1.760 mm si structura din otel, cu o grosime a tablei de 0,7 mm. Acesta include doua polite metalice reglabile pe inaltime situate in partea superioara si o polita in partea inferioara. Dulapul este prevazut cu doua usi din sticla si doua usi metalice, toate fiind dotate cu incuietori pentru o siguranta marita.
4. Dulap metalic pentru depozitarea obiectelor destinate curateniei
Este utilizat pentru depozitarea separata a obiectelor destinate curateniei si pastrarii articolelor sanitare si de intretinere, de la mopuri, galeti si lavete la substantele care contin compusi chimici pentru dezinfectare sau curatare. Acest model de dulap metalic este caracterizat de o dimensiune generoasa si o compartimentare speciala. Dulapul este disponibil in mai multe culori si dimensiuni, toate modelele fiind tratate cu vopsea acrilica ignifuga, cu grad ridicat de rezistenta la coroziune.
5. Dulap metalic pentru harti si desene
Daca esti arhitect sau proiectant, poti opta pentru un model mai mic sau mai mare de dulap metalic, prevazut cu spatiu suplimentar de depozitare, in functie de necesitatile tale. Dulapul pentru harti si desene este dotat cu incuietoare de siguranta centralizata si manere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.