Becuri Led la preturi avantajoase numai pentru tine!

218
Publicitate

Alege becuri LED economice

Datorita deciziei Uniunii Europene de a interzice productia si vanzarea de becuri incandescente clasice de 100W, aceste becuri LED au fost foarte dezvoltate acum cativa ani. Apoi a venit tendinta generala, interzicand productia si vanzarea de becuri cu incandescenta de 80W si alte becuri clasice, pana cand toate becurile incandescente obisnuite au fost complet interzise.

Publicitate

Prin urmare, datorita acestor factori descrisi anterior, din ce in ce mai multi clienti aleg tehnologia diodelor emitatoare de lumina ca renumitele  Becuri LED.

Folositi aceasta tehnologie pentru a economisi inteligent

Desi unele becuri LED sunt putin mai scumpe decat orice tehnologie obisnuita anterioara, acest lucru se motiveaza prin faptul ca economisesc energie electrica mai putina si au o durata de viata mai lunga.

Comparandu-le cu cei mai puternici concurenti din trecut (ambii raportati la 60 de wati), este usor de observat ca durata de viata a noii tehnologii a becului a fost prelungita cu 5000 de ore, iar raportul consum-putere-pret este mai favorabil.

In plus, daca discutam despre un calcul real si eficient pentru a obtine o intelegere mai eficienta: vom constata ca pentru iluminatul cu noile generatii de becuri vom plati 66 de lei, in timp ce iluminatul vechii generatii de becuri vom plati suma de 104 lei.

Aspecte importante

Pret

Avand in vedere raportarea pret-eficienta-durabilitate, la fel ca si masinile electrice, pretul de achizitie al becurilor cu LED este mai scump. Dar, desigur, veti economisi o multime de bani in timpul utilizarii. Retineti, totusi, ca pentru a vedea rezultatele pe factura, trebuie sa inlocuiti toate sau cel putin cateva becuri din casa.

Costuri suplimentare

Atentie, daca aveti un comutator care reduce luminozitatea, trebuie sa stiti ca acestea nu sunt intotdeauna compatibile cu becurile cu LED-uri. Exista doua solutii la aceasta problema: fie inlocuiti comutatorul, fie cumparati becuri compatibile cu LED care pot fi mai scumpe.

Precautii de instalare: becurile cu LED sunt intotdeauna mentinute la o temperatura scazuta, datorita unui sistem care reuseste sa descarce caldura in aer. Pentru a efectua acest proces, becul nu trebuie amplasat intr-un spatiu inchis, ci trebuie asezat cat mai expus posibil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.