Cum functioneaza tehnologia unor Becuri cu LED

365
Publicitate

Ce sa stim despre becuri led

In fata noilor variante de becuri LED mai bune, becurile cu incandescenta (care sunt utilizate pe scara larga in societate) au inceput incet sa piarda teren.In ultimii ani, au aparut becurile LED si le puteti comanda pe electric-concept.ro.

Publicitate

Initial, becurile obisnuite (incandescente) au fost imbunatatite si vandute in doua variante: B si C, dar treptat, au cedat locul altor produse foarte moderne numite becuri LED. Ori de cate ori vorbim despre becuri LED noi, trebuie sa luam in considerare eficienta si durabilitatea. Becurile cu LED sunt considerate a fi un mare pas in amploarea dezvoltarii iluminatului public si privat.

Avantajele/beneficiile sunt numeroase

Consum redus de energie – Principalul avantaj al acestor becuri LED este consumul redus de energie. Comparativ cu lampile cu incandescenta, becurile LED consuma de 10-15 ori mai putina energie, motiv pentru care sunt cel mai economic sistem de iluminare pe care il puteti gasi la Electric Concept.

Aceste noi becuri cu LED au o durata de viata lunga – unele becuri cu LED au o durata de viata care este de doua ori mai mare decat cea a becurilor traditionale si de peste 50 de ori mai mare decat cea a becurilor cu incandescenta. Aceste becuri pot dura pana la 50.000 de ore. Un numar impresionant de ore, nu-i asa?

Rezistenta ridicata la diferiti factori – becurile LED sunt foarte rezistente la socuri si vibratii datorita materialului din care este fabricat si faptul ca nu exista filament.

Eficienta admirabila a acestor noi tehnologii de pe piata – aceste becuri folosesc o noua tehnologie – diode care emit lumina – lumina este mult mai puternica, mai aproape de lumina naturala cu care suntem obisnuiti cu totii. Acest tip de lumina poate relaxa ochii si poate aduce o stare confortabila.

Alegeti becurile LED Electric Concept pentru o casa ecologica

In primul rand, asa cum am spus mai sus, aceste becuri consuma mai putin, deci necesita mai putina energie si, prin urmare, au mai putine resurse de pamant pentru a obtine lumina. In plus, in comparatie cu alte tipuri si forme de iluminat, acestea necesita mai putine resurse pentru fabricare.

Un alt argument in acest sens este ca durata de viata a noului bec cu LED este cu 5.000 de ore mai mare decat alte corpuri de iluminat din generatiile anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.