Alege accesoriile pentru incalzirea in pardoseala de la Shop Einstal

213
Publicitate

Incalzirea prin pardoseala este una dintre cele mai avantajoase modalitati in ceea ce priveste climatizarea moderna a locuintelor si incaperilor. Faptul ca sistemul nu este vizibil la suprafata, designul unei locuinte se schimba radical. Caloriferele sau radiatoarele in general ocupa spatiu, fapt pentru care incarca inutil incaperile.

Din aceste motive, majoritatea persoanelor aleg un sistem de incalzire prin pardoseala.

Publicitate

 

Shop Einstal recomanda placa cu nuturi pentru incalzirea in pardoseala

 

Un site dedicat acestei nise este Shop Einstal. In cadrul magazinului gasim o gama larga de produse si accesorii pentru acest sistem cat si pentru altele.

Spre exemplu, placa de nuturi are rolul de a prelungi durata de viata a instalatiei, dar o si protejeaza de anumite deteriorari.

Un alt avantaj al placilor se refera la faptul ca instalarea se face mult mai usor si asigura tubul de pex.

Pe de alta parte, placa de nuturi este indispensabila pentru ca asigura o buna functionare a sistemului de incalzire prin pardoseala.

 

Avantajele placilor de nuturi

 

Shop Einstal recomanda placile de nuturi pentru ca prezinta urmatoarele avantaje:

 

  • caldura este mult mai bine distribuita in intreaga locuinta
  • previne pierderile de caldura
  • izoleaza fonic foarte bine comparativ cu alte sisteme
  • etanseaza sapa impotriva pierderilor de apa
  • eficientizeaza timpul de montare
  • ofera o prindere sigura a tevii.

 

Grosimea placii cu nuturi EPS din cadrul magazinului Shop Einstal este de 4.6 cm, fiind rezistenta la compresiune cat si la temperaturi inalte datorita filmului din plastic turnat peste placa de polistiren.

Un sistem de incalzire prin pardoseala este eficient deoarece pe langa faptul ca distribuie uniform temperatura intr-o locuinta, reduce consumul energetic cat si costurile energiei. Ofera de asemenea un confort termic ridicat .

In cadrul magazinului Shop Einstal se mai regasec si accesorii distribuitoare pentru incalzirea in pardoseala cat si distribuitoare si grupuri de amestec pentru incalzire in pardoseala.

Toate produsele sunt de  o calitate inalta, fapt pentru care prezinta o incredere in plus la achizitionarea lor. Preturile de asemenea, sunt accesibile pentru orice buzunar.

 

Asadar, pentru cei care doresc sa aiba parte de aceste beneficii atunci cand isi doresc un sistem de incalzire prin pardoseala, pot alege achizitionarea produselor din cadrul magazinului Shop Einstal.

Domeniul principal de activitate al acestora este vanzarea produselor specifice instalatiilor sanitare cat si termice.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele si accesoriile pe care le are la dispozitie, accesati site-ul shop-einstal.ro.

 

Date de contact:

 

0766.261.389 / 0786.124.777 / 0766.261.392

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.