Obiectele de mobilier indispensabile într-un living

443
Publicitate

Deși, în general, toți înțelegem același lucru prin mobilă, când vine vorba de decorat și amenajat propriile locuințe, gusturile noastre în materie de mobilă diferă de la om la om. Unii preferă stilul clasic, elegant, alții preferă o notă de modernism, dar în cele din urmă cu toții trecem prin aceleași bătăi de cap când vine vorba de amenajat o casă. Cu atât mai mult când vine vorba de living, camera principală și cea mai mare a casei. Mobila living trebuie să ne reflecte personalitatea și stilul de viață. Să fie în acord cu preferințele și nevoile noastre personale. Iată de ce este atât de dificil să te decizi imediat atunci când vine vorba de mobila de living.

Publicitate

 

Totuși, în ciuda diferențelor de gusturi, există și lucruri comune atunci când vine vorba de mobilă living, câteva idei universal valabile. Cum ar fi cele mai importante piese de mobilier din living sau sufragerie.

 

Iată trei piese de mobilier living care nu ar trebui să-ți lipsească:

 

  1. Canapeaua

 

Cel mai probabil, pentru toată lumea, este piesa principală a fiecărui living. Piesa centrală. Aici petrecem nenumărate ore povestind, bând o cafeluță, uitându-ne la un film sau la un meci, jucându-ne cu copiii sau cu animăluțele de casă sau pur și simplu odihnindu-ne după o zi grea de muncă sau într-un weekend leneș petrecut acasă.

 

Fie că vrei o canapea simplă sau una extensibilă, să iei o decizie în privința canapelei, piesa centrală a mobilei din living, nu este ușor. Depinde cum și la ce o folosești. Dacă vrei să ai maximum de confort atunci când te uiți la televizor sau la serialele preferate pe Netflix sau HBOGO, ar trebui ca aceasta să fie suficient de încăpătoare, confortabilă și de calitate. Materialul din care este confecționată ține până la urmă de gusturile tale și de cheful tău de a o întreține, dar evită pielea. Canapelele de piele ar trebui să existe doar în birouri, săli de așteptare și filme. Pielea se curăță ușor, dar este o pacoste atunci când vei ședea mai mult timp pe ea. Transpiră, alunecă, este lipicioasă vara și rece iarna. Pe bune, nu există confort atunci când vine vorba de o canapea de piele. Și nu o iei doar să arate bine. Nu?

 

  1. Biblioteca

 

Nu trebuie neapărat să epatezi cu o bibliotecă de dimensiuni considerabile, mai ales dacă ești genul care preferă mai degrabă filmul decât cartea, sau preferi să citești mai mult pe Kindle. O mică bibliotecă, cu câteva rafturi, este ideală pentru cărțile tale preferate și a televizorului, așezat strategic în mijlocul acesteia. Probabil biblioteca este cea mai impunătoare parte din mobila de living. Așadar, alege-ți un model care să fie atât practic, cât și potrivit stilului tău. Și nici nu e obligatoriu să ții cărți pe rafturile sale. Poate fi colecția ta de dvd-uri, de vinyl-uri sau pur și simplu pentru obiecte decorative care înseamnă ceva pentru tine.

 

  1. Măsuța de cafea

 

Ideală atunci când vrei să citești, să lucrezi sau ai nevoie de spațiul tău personal. Să nu mai vorbim despre momentele în care ai prieteni în vizită. Încearcă, însă, să oferi și altă utilitate măsuței de cafea, pentru a suplini sau completa alte piese ale mobilei de living. O măsuță cu spații de depozitare, sertare sau cutii la interior, este absolut indispensabilă. Cu atât mai mult dacă ai un apartament de mici dimensiuni, în care fiecare centimetru pătrate este important. Așadar, o piesă cu adevărat importantă din mobila living.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.