Vrei sa stii cum iti faci programare online pentru analize? Afla de pe fisamedicala.info!

327
fisamedicala.info
fisamedicala.info

Probabil ca, cel putin o data in viata, a trebuit sa faci o serie de analize medicale sau sa obtii o adeverinta sau un certificat medical. In trecut, acest lucru putea dura foarte mult, iar stresul si oboseala acumulate pe holurile clinicilor sau la cozi la ghisee puteau deveni insuportabile.

Din fericire, acest lucru s-a schimbat in prezent, iar pe langa programarile care se fac astazi mult mai rapid, timpii de asteptare s-au diminuat semnificativ. Prin urmare, in acest articol te vom ajuta si te vom ghida in vederea unei programari la fisamedicala.info! Iata cat este de simplu:

Pentru inceput, intra pe site-ul fisamedicala.info, unde gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine in cel mai scurt timp fisa sau certificatul necesar. In stanga paginii, acceseaza sectiunea „Tarife si programari” apasand butonul aferent de pe site-ul fisamedicala.info. In aceasta pagina, in partea de jos, vei gasi formularul ce trebuie completat in vederea stabilirii unei programari.

In cazul in care intampini dificultati sau ai neclaritati cu privire la analizele ce trebuie efectuate, poti suna la numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950.

Odata ce ai stabilit programarea, iar acest lucru ti-a fost confirmat, tot ce mai trebuie sa faci este sa te prezinti la clinica!

Fisamedicala.info reprezinta un concept nou in domeniul serviciilor medicale, venind in intampinarea tuturor categoriilor de pacienti, care vor beneficia astfel de eficienta, confortul, accesibilitatea si profesionalismul cadrelor medicale prezente!

Care sunt analizele pentru care poti face programare pe fisamedicala.info?

In cadrul centrului medical se efectueaza toate examinarile medicale necesare obtinerii, preschimbarii sau redobandirii permisului de conducere. De asemenea, in cadrul clinicii, se realizeaza si consultatiile medicale in vederea obtinerii fisei medicale pentru angajare sau prelungirii (vizei) permisului de portarma, eliberandu-se, la final, certificatul medical tip pentru detinatorii de arme si munitii, fisa medicala pentru atestarea calitatii de detectiv particular, certificatul medical prenuptial, alte adeverinte medicale pentru concursuri sau diverse functii.

Avantajul Fisamedicala.info consta mai ales in faptul ca am alocat un interval orar in care atat examinarile medicale necesare fisei medicale permis auto sau fisei medicale permis portarma (ORL, Oftalmologie, Neurologie, Psihiatrie, Medicina interna, Ortopedie), cat si evaluarea psihologica se vor efectua intr-o singura deplasare, specialitatile fiind cumulate, evitandu-se, in acest fel, deplasarile multiple si respectand programul si stilul de viata al pacientilor.

Iata cateva dintre tarifele practicate de fisamedicala.info:

 • Fisa medicala obtinere/redobandire/preschimbare permis auto – 125 RON;
 • Aviz psihologic permis auto – 60 RON;
 • Certificat medical tip obtinere/prelungire permis portarma – 150 RON;
 • Aviz psihologic permis portarma – 100 RON;
 • Fisa medicala atestare detectiv particular – 150 RON;
 • Aviz psihologic atestare detectiv particular – 70 RON;
 • Certificat medical tip pentru atestarea starii de sanatate (A5) – notar, functionar public, avocat, contabil – 50 RON;
 • Certificat medical pentru rezidentiat – 70 RON;
 • Fisa medicala angajare/obtinere atestat agent securitate – 50 RON;
 • Fisa medicala angajare, control periodic cadre didactice – 100 RON;
 • Consultatie medic de familie – 50 RON;
 • Adeverinta medicala care atesta aptitudinea de a face efort fizic – 50 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.