Precisa, furnizor cu traditie, de aparatura pentru laboratoare de testare

139
Publicitate

Laboratoarele au nevoie de dotari ca la carte, ce respecta standarde inalte. Nu este loc de insecuritati si de estimari, ci trebuie sa existe precizie in rezultatele oferite. Pentru dotarea laboratoarelor, Precisa pune la dispozitie aparatura diversa.

Publicitate

Importa, transporta si pune in functiune tot, la locatia indicata de cumparator

Acest furnizor, cu pagina oficiala www.precisa.ro, ofera  servicii complete. Astfel, nu doar ca furnizeaza solutii si importa pentru publicul interesat aparatura de laborator. Mentine o relatie profesionala completa, prin oferirea de servicii de reparatie si mentenanta, chiar si post garantie.

Mai mult decat atat, aceste servicii sunt completate de transport asigurat, la nevoie chiar cu delegat. De asemenea, va conta si faptul ca un specialist va fi mereu insotitor, va pune la curent cu modul de utilizare a aparaturii, instruieste si personalul in acest sens. Executa deci tot, pana la a pune in functiune aparatura in cauza.

Ce veti gasi aici

Precisa pune la dispozitie un vast catalog de produse ce pot fi comandate de aici, de la hote cu flux laminar si pana la incubatoare cu racire, de la centrifuga digitala la teste kituri sau lampi cu recirculare.

Consumabile, kituri si produse microbiologice, precum si gama de aparatura de testare pentru materialele de constructie sunt disponibile prin Precisa.

Importator cu traditie

Precisa activeaza pe aceasta nisa de multa vreme. Este un importator cu traditie si aduce la indemana publicului interesat gama variata de aparatura de la branduri producatoare recunoscute in lume.

Acest furnizor va ajuta sa descoperiti un aliat al business-ului vostru. Consiliaza, va ajuta sa alegeti aparatura necesara, dar si sa intrati in posesia acesteia. Va indruma in toti pasii necesari achizitiei. Si pentru faptul ca puteti comanda cele necesare prin acest furnizor, va scuteste de drumuri in afara tarii, de colaborari cu furnizori straini. Si de aici un lung sir de avantaje desigur, printre care si cele financiare.

Pentru a comanda, a cere o oferta de pret mai intai de toate, solicitati ajutor de la Precisa, la unul din punctele de lucru din tara: Iasi, Slatina sau Sibiu. Detalii regasiti si in cadrul paginii oficiale.

Contact:

office@precisa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.