Meritele lui Dorian Schwartz si a clinicii medicale Romgermed

421

Dorian Schwartz, fondatorul clinicii Romgermed a reusit in 1999 sa infiinteze una dintre cele mai bune clinici private din Romania. Alaturi de fratele sau, Dorian Sam Schwartz a reusit sa dezvolte an de an clinica si astfel a ajuns sa devina un jucator important in domeniul medical fapt ce se poate remarca si in momentul de fata.
Datorita investitiilor masive pe care acesta le-a facut, grupul de clinici private Romgermed, el a reusit sa ajunga o clinica extrem de buna din Romania reusind sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara pentru Romania pat determinat de popularitatea sa prin randul clientilor.

dorian schwartz

Romgermed si pasiunea pentru medicina a lui Dorian Schwartz

Prin investitiile pe care Dorian Sam Schwartz le-a facut, grupul de clinici private Romgermed au reusit sa furnizeze servicii de o calitate extraordinara. Acesta si-a facut studiile in Germania si in SUA. Fondatorul Romgermed,acesta a vrut neaparat sa urmeze o facultate si in Romania pentru ca avea o parere foarte buna despre invatmantul romanesc si de aceea a ales facultatea UMF Carol Davila din Bucuresti. Dupa anii petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar la sectia de Ginecologie.

Fiind implicat zi de zi in sistemul medical din Romania, domnul Dorian Schwartz si-a dat seama rapid ca sistemul medical romanesc nu este la standarde europene si astfel s-a hotorat sa infiinteze clinica Romgermed, o clinica privata unde ofera servicii de cea mai buna calitate.
De-alungul anilor, acest om alaturi de echipele de medici de la Romgermed au sustinut extrem de multe campanii de ajutorare a persoanelor cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, el impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizeaza, Romgermed incurajeaza relatiile pe termen lung cu pacientii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.