Gastroenterologie – vezi cand trebuie sa faci o vizita medicului!

253
Publicitate

Despre gastroenterologie

Cand vine vorba de probleme medicale precum stomacul, colonul, duodenul etc., specialitatea medicala la care trebuie sa apelati este gastroenterologie.

Publicitate

In general, persoanele cu stomacul suparat prefera sa mearga la farmacie decat sa vada un gastroenterolog. Si nu exista nicio explicatie sub nicio forma, deoarece in majoritatea cazurilor, pacientii nu vor primi medicamente care sa-si rezolve complet problemele, ci vor primi medicamente care sa-si poata imbunatati starea doar temporar. Prin urmare, persoanele cu anumite simptome ar trebui sa mearga intotdeauna la medic pentru diagnostic.

Simptome carora trebuie sa acorzi atentie

Esofag, stomac, colon, pancreas, ficat, toate depinzand de sistemul dumneavoastra digestiv. Prin urmare, poate fi dificil sa intelegeti simptomele tulburarilor gastrointestinale. Aceste simptome se manifesta intr-un mod la care nici nu te-ai gandit, asa ca daca gasesti urmatoarele simptome, te rog sa mergi la timp la o clinica speciala de gastroenetrologie. Ai mai multe detalii aici: https://clinicaromgermed.ro/servicii/gastroenterologie/

Dupa cum puteti vedea, specialitatea gastroenterologie acopera o suprafata larga a corpului uman, astfel incat simptomele pot veni din mai multe zone. Exista mai multe simptome care pot indica faptul ca aveti nevoie de o intalnire cu un expert:

Acestea includ dificultati de inghitire. Daca acest simptom persista mult timp, inseamna ca este timpul ca un expert sa te vada.

Daca observati o crestere brusca sau o scadere in greutate. Nu este normal sa cresti in greutate rapid sau sa slabesti prea repede.

Sfaturi de la medicii specialisti

Gastroenterologii trebuie sa ia in considerare multe lucruri:

Gazul cauzat de unele alimente sau de alti factori este normal. Dar nu ar trebui sa aiba un miros foarte rau.

Este cel mai probabil sa suferiti de alergie la gluten, deoarece doar 1% dintre oameni sufera de aceasta boala.

Multe boli legate de bolile gastro-intestinale nu sunt usor de diagnosticat.

Alege clinica medicala Romgermed pentru consultatii completa si o echipa alcatuita din experti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.