Fise Auto – vezi toate informatiile de care ai nevoie

3

Detalii amanuntite despre eliberarea fise auto

„Codul rutier 2019.” Documentul medical al permisului de conducere este valabil timp de un an. Poti obtine rapid fise auto necesare chiar in cadrul Romgermed.
fise auto
Legislatia anterioara prevedea ca dosarele medicale necesare pentru obtinerea permisului de conducere erau valabile timp de 6 luni. Dupa ce a fost publicat in buletinul oficial nr. 28 al Ministerului Sanatatii. 1.428 / 2019, perioada de valabilitate a acestui document a fost prelungita la un an. In aceasta perioada, atat cei care doresc sa obtina permisul de conducere, cat si cei care doresc sa isi reinnoiasca permisul de conducere pot folosi fise auto.

Care sunt documentele necesare eliberarii

Pentru a obtine aceste documente de tip fise auto, va trebui sa consultati un specialist pentru a obtine inregistrari auto si sa aduceti urmatoarele documente cu dvs.:

  • Carte de identitate;
  • Dosare scolare (daca frecventati o scoala de soferi);
  • Un certificat eliberat de un medic de familie care atesta faptul ca solicitantul este potrivit/apt pentru conducere (sau semnat de medicul de familie pe formularul permisului de conducere la punctul B), daca pacientul este trecut in evidenta medicului ca suferind de o boala cronica.
  • Scrisoarea medicala a medicului de diabet, care indica daca solicitantul este potrivit pentru diagnostic, tratament si sfaturi pentru conducerea vehiculelor (pentru pacientii cu diabet zaharat);
  • In mod similar, persoanele care poarta ochelari trebuie sa mearga cu ele la unitatile lor medicale respective si au nevoie de aprobarea medicului oftalmolog.

De unde pot obtine rapid un document tip fisa auto?

Daca doriti sa reduceti timpul necesar pentru efectuarea analizei medicale necesare pentru obtinerea dosarelor auto, puteti apela la serviciul oferit de Romgermed, care este o clinica autorizata cu o vasta experienta in acest domeniu. Dupa completarea formularului, veti obtine documente medicale de pana la o ora si jumatate la cel mai bun raport pret-calitate!

Expertii Romgermed va vor ingriji sanatatea intr-un mod profesionist! Indiferent de situatie, alegeti serviciul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.