Diferențele dintre paysafecard și paypal

365
Publicitate

Paypal este un serviciu mult mai vechi decât paysafecard și este extrem de sigur, dar, din păcate, nu sunt prea multe case de pariuri din România care acceptă acest serviciu. În schimb, metoda de plată prin paysafecard este acceptată de majoritatea companiilor din nișă din țară, iar aceasta a devenit rapid cea mai preferată metodă de depunere printre români. Paysafecard a devenit popular în România deoarece procesul este extrem de sigur și nu necesită introducerea datelor personale și bancare pentru a depune bani.

Publicitate

Introducere scurtă

Ca și mod de funcționare, ele sunt destul de diferite. Paysafecard este practic o metodă de a plăti în avans după ce treci prin procesul creaza cont paysafecard, în timp ce PayPal are propriul portofel online unde poți stoca fonduri, iar acestea pot fi trimise oriunde, fie că vorbim de alte conturi paypal, conturi bancare, conturi de afaceri, și așa mai departe. În plus, Paypal se află pe lista celor mai bogate 500 companii din lume, fiind pe locul 222, cu un venit anual de aproximativ 13 miliarde de dolari.

Unde putem folosi serviciile

La început, paysafecard era destul de limitat și nu multe companii suportau serviciul. Dar acum, majoritatea caselor de pariuri din România, și nu numai, au opțiunea de a depune bani prin acest serviciu. Dar și Paypal poate fi folosit pentru a depune bani pe site-urile din nișa pariurilor, doar că sunt foarte puține care acceptă o astfel de plată pe teritoriul țării noastre. În schimb, majoritatea companiilor din industrie din țările din Vest acceptă paypal, dar nu au implementat paysafecard ca și metodă de depunere. Se pare că România merge invers față de vecinii noștri europeni.

Sunt sigure?

Da, amândouă platforme sunt extrem de sigure și folosesc ultimele protocoale de securitate. Cu toate acestea, este bine de știut că există multe site-uri care copie paypal-ul, de aceea trebuie să verifici de mai multe ori adresa pe care ai intrat, pentru a nu face parte dintr-o înșelătorie (scam).

Un lucru bun de știut este că Paypal a declarat că datele personale ale utilizatorilor săi suntem împărțite cu alte 600 de companii cu care aceștia au contract. E adevărat că acestea sunt companii mari, care probabil au deja datele tale prin alte mijloace, iar Paypal întotdeauna a avut o transparență ieșită din comun în această privință. Paypal nu s-a ascuns niciodată cu privire la toate informațiile pe care aceștia le împart cu alte companii. Paysafecard, în schimb, nu are nici o declarație oficială cu privire la asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.