5 Metode populare de a depune bani la pariuri online

4

Ne aflăm într-o perioadă în care inovăm și diversificăm o mulțime de lucruri, iar acest aspect s-a făcut simțit și în domeniul bancar. Avem mai multe tipuri de carduri, portofele electronice, și multe altele. Astfel, ne putem bucura astăzi de mai multe metode de a depune bani, iar noi le vom acoperi pe cele mai folosite dintre ele.

Depunere cu un card de debit sau de credit

În toate țările din Uniunea Europeană, orice persoană poate avea un cont bancar, indiferent de vârstă, dar pentru a putea paria va trebui să ai cel puțin 18 ani. Dacă ai un contract de muncă permanent vei putea aplica și pentru un card de credit, dar ar trebui să citești toate condițiile legate de taxe înainte de a îl folosi în acest scop.

Fiecare bancă din România are propriile reguli și comisioane pe care le schimbă în fiecare an, dar atât timp cât ai un card una dintre băncile de renume, nu va trebui să ai probleme. Majoritatea cardurilor de debit sunt fie de tip Visa, fie Mastercard. Indiferent de tipul pe care îl ai, depunerea va avea loc instant, iar tu poți să te bucuri imediat de oportunitățile oferite de casele de pariuri.

Depunere prin transfer bancar

Este o metodă mai puțin folosită, deoarece durează destul de mult pentru ca banii să ajungă în contul tău de pariuri, și anume între 2 și 5 zile lucrătoare. Totuși, există persoane care folosesc acest serviciu, deoarece nu vor să își introducă datele bancare în mediul online, deși serviciul este cât se poate de sigur.

De asemenea există și case de pariuri fara card bancar,25 adică la care poți depune și prin alte metode. Printre cele mai populare regăsim:

Depunere prin serviciul Paysafecard

Serviciul Paysafecard este folosit destul de des de către români, mai ales că pot fi folosiți bani cash pentru depunere. Sunt ghișee/ automate Paysafecard, unde puteți alege între 4 sume: 25, 50, 100 și 300 RON. După ce vei introduce suma de bani dorită, vei primi un cod din 16 cifre pe care îl vei introduce în contul online de pariuri.

Depunere prin serviciul Skrill

După metoda de depunere prin card de debit sau de credit, serviciul Skrill este cu siguranță cel mai folosit. Skrill este o platformă online care acționează precum un portofel electronic, similar cu paypal sau revolut. Practic, poți depune orice sumă dorești pe Skrill, iar cu el depui mai apoi pe site-ul ales. Un avantaj foarte mare oferit de Skrill e că retragerile au loc, de cele mai multe ori, instant.

Depunere la o agenție stradală

Există destule case de pariuri care oferă metode de a depune bani pe contul tău de pariuri direct din cadrul agenției stradale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.