Cursuri limbi străine acreditate și atestate

87

Învață să vorbești corect gramatical într-o limbă de circulație internațională, printr-un curs acreditat

Cunoașterea unei limbi de circulație internațională este esențială pentru o carieră de succes în orice domeniu. Majoritatea companiilor solicită buna cunoaștere a limbii engleze, însă cu ajutorul unui curs acreditat poți obține rapid un nou contract sau o colaborare strânsă. Cursurile acreditate au un nivel mai mare de importanță în cadrul unei companii, în absolut orice domeniu.

Poți învăța toți termenii unei limbi, atât tehnici, cât și de comunicare simplă

Pe lângă comunicarea la nivel conversațional, într-o altă țară vei avea nevoie și de cuvinte mai puțin utilizate. Limba cea mai vorbită la nivel global este engleza, iar în ultimii ani au rămas foarte puține persoane în mediul de business care nu cunosc această limbă. Chiar dacă știi să comunici în limba engleză, pe viitor este esențial să fii cât mai fluent, astfel încât să poți aplica la orice job sau să îți deschizi chiar și propria afacere într-o altă țară.

Dacă vrei să optezi pentru cursuri limbi straine care să aibă și o diplomă acreditată, la Lingua TranScript le poți obține! Centrul de limbi străine emite, la cerere, diplome acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări, fiind centru autorizat pentru următoarele limbi: germană, engleză și franceză.

Cursurile pot fi organizate oriunde în țară, iar înainte de finalizarea lor poți solicita diploma acreditată. Atestatele au forma unui Certificat de Absolvire în care se menționează tipul și numărul orelor programului de pregătire. Acestea sunt însoțite de un supliment descriptiv ce prezintă detalierea competențelor dobândite. În orice limbă ar fi cursul, diplomele acestora au regimul unui act de studiu.

Pe site-ul liguatranscript.ro poți afla toate informațiile despre înscrierea și parcurgerea unui curs. Poți aprofunda oricând cunoștințele tale la un astfel de curs, iar dacă vrei să înveți mai multe limbi, o poți face oricând. Diploma care se eliberează în urma absolvirii unui astfel de curs este recunoscută la nivel profesional conform legislației în vigoare. Tipul de diplomă eliberat în cadrul acestor cursuri este singurul document legal pe baza căruia o persoană se poate încadra în cartea de muncă ocupației aferente conform COR (Clasificării Ocupațiilor din România).

Nu îți face griji în legătură cu recunoașterea diplomei!

Foarte multe cursuri ce au loc la noi în țară nu sunt recunoscute internațional, însă acesta nu e și cazul celor de la Ligua TranScript. Diplomele care sunt recunoscute de ANC sunt recunoscute la nivel internațional de către toate țările ce au semnat convenția de la Haga. În plus, pot fi recunoscute și de celelalte țări, prin supralegalizare.

Învață o limbă străină și bucură-te de toate beneficiile pe care ți le poate aduce! Oricând se poate cere cunoașterea la nivel de negocieri a unei limbi de circulație internațională și cu siguranță nu vrei să faci parte din categoria celor care nu o știu. Solicită mai multe informații la numerele de telefon afișate pe site, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail office@linguatranscript.ro. Fiecare informație este foarte importantă pentru alegerea cursului potrivit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.