Crioflowers – furnizorul de incredere in ceea ce priveste stocul de flori si plante criogenate pentru industria floristica!

8

Crioflowers este un furnizor de top de flori si plante criogenate, dar si uscate pentru publicul roman. Dispune de o oferta extrem de diversificata pe care o face publica si la indemana oricui prin intermediul site-ului oficial crioflowers.ro. Totodata, toti cei ce activeaza in domeniul floristic trebuie sa stie ca Crioflowers este distribuitor oficial in Romania al marcii Rose Amor, producator de trandafiri criogenati.

Florile prezervate, conservate, cunoscute publicului larg sub denumirea de flori criogente, sunt o minune vie. Acestea, datorita proceselor de stabilizare la care sunt supuse, isi pastreaza forma intacta pentru mult timp. Acelasi lucru se poate spune si despre culoare. Practic arata exact ca cele naturale, cu mentiunea ca nu isi modifica forma.

Crioflowers.ro – sursa inepuizabila de licheni decorativi

Pe crioflowers.ro regasesc cei interesati o gama extinsa de licheni decorativi stabilizati. Zeci de modele anima stocul de la Criflowers, iar asta nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru cei aflati in cautare unor astfel de elemente de decor.

Lichenii decorativi sunt excelenti pentru a crea adevarate opere de arta de decor. Crioflowers ofera licheni decorativi de culori diferite, cu posibilitatea de a fi cumparati en-gros. De asemenea, exista si posibilitatea de a crea proiecte custom. Mai multe detalii in cadrul magazinului online crioflowers.ro.

Cei ce cauta licheni decorativi de vanzare trebuie sa stie ca cei de la Crioflowers sunt disponibili in stoc divers. Pot alege in functie de culoare sau alte specificatii de interes. Lichenii se vand doar in cutii. Detalii despre pret direct in cadrul magazinului online.

Flori si plante criogenate sau cum sa pregatiti decoratiuni inedite de Craciun

Persoanele ce isi doresc sa imbine utilul cu placutul pentru a mai castiga o suma de bani extra, stiu deja ca de mare ajutor in acest sens le sunt florile si plantele criogenate. Acestea pot fi folosite pentru crearea unor aranjamente excelente ca aspect, aranjamente ce rezista vesnic.

Avand in vedere gama de flori si plante criogenate de la Crioflowers, cei interesati pot opta pentru produse perfecte pentru a fi folosite la crearea decoratiunilor de Craciun. Florile si plantele stabilizate de culoare rosie, dar si cele albe sunt recomandari in acest sens.

Crioflowers pune la dispozitia publicului sau tinta o multime de tipuri de astfel de produse. Acestea au dimensiuni diverse, astfel ca potentialii clienti pot alege si din acest aspect. Fiecare tip de floare, dar si planta criogenata disponibila pe crioflowers.ro este insotita de specificatii cheie ce privesc dimensiunea  si lungimea tulpii.

Trandafirii criogenati de la Crioflowers, produsi de Rose Amor

Nu in ultimul rand, trebuie adusa in atentia publicului tinta si categoria selecta de trandafiri criogenati de la Criflowers. Dupa cum s-a enuntat si anterior, aceasta este compusa din trandafiri de la Rose Amor, producator pentru care, in Romania, Crioflowers este distribuitor oficial.

Cei disponibili pe crioflowers.ro pot fi alesi in functie de dimensiunile de interes. De asemenea, exista si modele interesante de trandafiri criogenati cu tot cu tija.

Mai multe detalii privind toate produsele disponibile, regasesc cei interesati pe crioflowers.ro. De asemenea, pot lua legatura cu expertii in domeniu prin apel telefonic la numarul 0730 301 234 sau prin e-mail contact@crioflowers.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.