Cinci idei pentru o baie amenajata cu stil

269

Fiecare dintre noi apreciaza cu siguranta beneficiile si rasfatul oferite de o baie relaxanta, cand invaluiti in spuma delicata si parfumata a unui gel de dus, aproape ca uitam de tot stresul adunat intr-o zi, iar oboseala acumulata la serviciu este inlocuita cu o stare minunata de relaxare. 

De aceea ne dorim ca aceste momente de bine-meritata relaxare sa se petreaca intr-un spatiu cat mai confortabil, primitor al unei bai amenajate  cat mai bine. Si nu doar aspectul functional al baii va contribui la o atmosfera perfecta in baia noastra, ci si decorarea acesteia, potrivit preferintelor noastre. Pentru ca, nu doar in cazul unui living, camera de zi, dormitor trebuie sa onsideram ca este potrivit conturarea unui stil, ci si baia poate constitui un adevarat punct de atractie al locuintei noastre, emanand bun gust si eleganta. Iata cateva aspecte de care putem tine cont atunci cand ne dorim un aspect elegant pentru baie.

O oglinda imperiala, instalata in baie

Cu dimensiuni cat mai generoase, o oglinda cu rame deosebite va contribui decisiv la stilul elegant al baii. Aceasta va aduce mai multa luminozitate, va da senzatia de spatiu aerisit si mai mare.

Alege rezervor pentru wc suspendat, in locul celui clasic

Optarea pentru montarea unui rezervor wc incastrat in perete va aduce un plus de rafinament baii. Si cu ajutorul acestui elemnt, baia va castiga in spatiu, totul va fi mai aerisit si activitatile de curatenie mai lesne de executat.

Decoreaza unul dintre peretii baii cu un tablou

Chiar daca pare un loc atipic pentru un tablou unul dintre peretii baii, cu siguranta imaginea cu un peisaj natural sau o pictura abstracta va crea o atmosfera deosebita si plina de farmec.

Ghiveci cu flori, pe o etajera din baie

O floare sau o planta decorativa care rezista fara probleme in aerul umed al baii se poate transforma intr-un alt punct de atractie al acestei camere si va anima atmosfera in cel mai placut mod.

Corpuri de iluminat cu design spectaculos, in locul celor banale

Alegerea unor corpuri de iluminat pentru baie cat mai deosebite, in forme plie de fantezie, diferite de a celor cu care suntem obisnuiti in astfel de spatiu poate fi un alt element menit sa aduca eleganta, stil personalizat si o atmosfera speciala, menita sa aduca relaxarea si starea de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.