Reparatii cutii automate – folosind tehnici moderne

335

Suntem un service autorizat, ce efectueaza reparatii cutii automate pentru orice model de autoturism echipat cu o transmisie automata. Automatic Gerabox este partenerul ideal in astfel de situatii, pentru ca dispunem de o echipa atent aleasa, dornica sa isi depaseasca limitele. Reparam si testam orice cutie automata la care dumneavostra intampinati probleme. De asemenea, termenul de executie a reparatiei pentru orice problema este de la 6 ore pana la maxim 3 zile lucratoare, in functie de complexitatea acesteia.

Aici aveti garantia lucrului bine facut si, totodata, va asiguram rezultate pozitive pe termen lung. Cei care au colaborat cu noi la un moment dat au fost placut impresionati se serviciile noastre deoarece am depistat imediat problema survenita si am remediat-o in cel mai scurt timp posibil. Acestia au fost extrem de multumit de colaborarea noastra si au sustinut faptul ca nu au mai avut nici o problema la cutia de viteze de cand am reparat-o la atelierul nostru.

Asadar, la constatarea celei mai mici nereguli la cutia de viteze automata, nu ezitati sa ne contactati. Daca detineti un autorurism Audi, Bmw, Mercedes sau poate chiar o masina Porsche cu cutie automata, atunci stiti cu siguranta ce inseamna un condus sportiv si relaxant cu o masina puternica. Toti producatorii de elita s-au adaptat cererii in crestere de transmisii automate si noi ne pliem perfect necesitatilor lor, in caz de defectiune. Aceste masini puternice dotate cu transmisie automata au nevoie din cand in cand si de un service bun, autorizat care sa le rezolve problemele cu maxima pricepere.

Reparatii cutii automate- rezultate pozitive

Suntem  o echipa specializata in reparatii cutii automate de toate tipurile si detinem piese originale sau componente pentru cutii de viteza automate. Cu o vasta experienta in domeniu, asiguram garantia unei lucrari de calitate superioara cu piese potrivite pentru orice tip de autoturism. Reconditionam cutiile de viteze si facem o diagnoza electronica, precum si schimb de ulei la nevoie. Daca uleiul de transmisie nu este schimbat la timp, din cauza uzurii se ingroasa si se infunda filtrul, ceea ce duce la imposibilitatea functionarii in parametrii normali.

Presiunea sistemului scade in mod considerabil iar transmisia automată se defecteaza. Din acest motiv este indicat sa se schimbe uleiul si filtrul la fiecare 50 000 de km parcursi.Ne defineste lucrul bine facut de aceea acordam atentia binemeritata fiecarui detaliu, pentru ca de cele mai multe ori acesta este cel care face diferenta. Pornind de la premisa ca un lucru facut atent, este si un lucru de calitate, ne desfasuram activitatea zilnica cu profesionalism si seriozitate deplina.

Reparatii cutii automate– preturi corecte

Prin urmare, pentru orice intrebari in legatura cu reparatii cutii automate contactati-ne numaidecat sau accesati site-ul nostru on line www.reparatiecutieautomata.ro pentru a rasfoi cu atentie oferta disponibila acolo. Rapsundem prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra si va oferim garantia unei bune executii de fiecare data. De asemenea, experienta in domeniu ne confera dreptul de a oferi garantie deplina pentru o gama vasta de lucrari executate de noi. Avem in dotare o varietate de piese necesare pentru majoritatea cutiilor de viteza existente si va asiguram ca acestea vor reda functionalitatea masinii, in mod eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.