Vrei sa stii cu ce te ajuta un roll-up? Intra aici!

3

Detalii generale despre ce este un roll up

Bannerul roll-up este un sistem portabil de expozitie foarte usor de transportat si de utilizat. Este recomandat pentru prezentari vizuale si ofera suport excelent pentru marketing si comunicare de marca la un pret favorabil.

Sistemul de afisare roll-up poate fi instalat in mai putin de 1 minut, ceea ce il face foarte potrivit pentru esantionarea de evenimente, conferinte, cabine de expozitie si poate fi utilizat si in orice alt mediu care necesita prezentari profesionale.
roll-up
Showroom-uri, vitrine, magazine, centre comerciale, hipermarketuri, puncte de vanzare, promotii, sali de asteptare, sali de sedinte, pasaje, receptii, hoteluri, institutii de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente sociale, aeroporturi.

Puteti utiliza bannere roll-up pentru a afisa anumite tipuri de servicii in extrem de multe locatii.

Care sunt avantajele?

Asa cum am mai spus si anterior in fragmentele de mai sus, acest tip de roll-up este o alegere ideala ca produsul sau serviciul tau sa fie vizibil in cadrul unui eveniment, sedinta, targ, conferinte sau chiar congrese.

Mai mult decat atat, aceste materile de pezentare roll-up sunt de mai multe dimensiuni in functie de nevoile fiecarui client si de fiecare proiect propus. Asadar, pentru latime, se poate opta de la 85 la 150 de centimetri, iar afisajul paote sa fie bidirectional, adica infomatia ta sa fie afisata pe ambele partile ale materialului de prezentare.

Ai mai multe optiuni de a afisa acest roll-up. Noi iti vom propune astazi cateva metode de prezentare. Este cunoscut faptul ca utilizarea unui astfel de print sporeste vizibilitatea facaerii tale. Noi propunem sa optezi pentru un aranjament de mai multe roll-up-uri si mese de sampling pentru un impact crescut al vizibilitatii tale asupra publicului tinta.

Alege Marele Print!

Marele Print te asteapta acum cu cele mai bune solutii de promovare! Apeleaza la cei mai buni din domeniu si fa alegerea corecta pentru afacerea ta!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.